Indretning
Foto: Anna Overholdt & Anitta Behrendt
BoligLiv

Indretning

Unik bolig med smukke etniske fund

Louise Holm og familien har indrettet sig med smukke etniske fund. Se boligen her.

Af Anna Overholdt & Pia Olsen 19.mar.2016 Livsstil


HVEM: Henrik Eiberg, direktør for Body Sds, og Louise Holm, kok, sammen med deres tre børn, Villum Nor på 7 måneder, Vera på 5 og Carla på 6 år
HVAD: Familien bor i et rækkehus i to plan fra 1957
HVOR: Huset ligger i det populære Rude Vang-kvarter i Holte

Hvorfor valgte I denne bolig?
Vi valgte rækkehuset her, da det er et meget charmerende, børnevenligt og socialt område. Og det har klart været det rigtige valg for os ... trygt og godt.

Beskriv jeres stil:
Vores stil er personlig, varm, hyggelig – og blandet. Vi har mange ting valgt med hjertet, fra når vi har rejst i forskellige lande. Hvorfor bor I netop sådan? Jeg kan godt lide at blive inspireret af andre kulturer. Når vi rejser, har jeg altid souvenirs med hjem, som jeg blander med alt det andet. Det giver os et hjem af gode minder.

Hvordan fungerer stilen?
Det etniske input giver varme og personlighed til vores lidt enkle stil, f.eks. puderne fra Marokko. Men nogle ting er også arvestykker, selvom de ser etniske ud. Som gulvtæppet, jeg har fået af mine forældre. Jeg er uddannet kok, og jeg kan også lide at lade mig inspirere af andre kulturer, når jeg laver mad. Jeg elsker især det marokkanske og vietnamesiske
køkken.

Har I en ting, der altid følger jer?
Jeg har haft Eames-gyngestolen i mange år. Jeg fik den af Henrik i fødselsdagsgave, og jeg har faktisk ammet alle mine børn i den stol, så der er gode minder forbundet med den. Fotografier af familie og venner er også noget, der har fulgt mig. Og så fotografierne fra Guatemala, som jeg tog, da jeg rejste jorden rundt. Jeg elsker at tage billeder, og fra den tur alene har jeg 13 fotoalbum.

Hvad er vigtigst for dig?
Æstetik betyder meget, men det skal også være funktionelt med tre børn.

Hvad er din yndlingsting?
Yndlingstingen er børnene! Derudover fotografier af familien, gyngestolen og ting fra rejser eller andre personlige begivenheder. Og så knagen Hang it All; den, tror jeg aldrig, jeg bliver træt af.


Tid til te! Lignende japansk tekande fås hos Tante T, og den stribede kop og vasen er keramikfund fra Bornholm.


Loungestolen er et fund fra en antikvitetsbutik. Puden er fra Marokko.


En stor, skøn sofa fra Ilva er fyldt med puder fra Marokko i brændte farver. Sofaborde fra Stil-Art, bordlampe fra Rue Verte og loftslampe fra Interstudio. Til venstre bogkasser fra Muuto.


En stor metalkurv fra et svensk loppis er hjem for en samling af puder og tæpper, blandt andet fra rejser til Marokko. Gulvlampen er fra Rue Verte. Træstubben er lavet af Louises far.


Fotografier har altid fulgt Louise, der elsker at tage billeder selv. Gulvtæppet giver sammen med Hang it All-knagen masser af farve til den hvidmalede entre.


Fine skåle fra rejser står her samlet på gulvtæppet fra Marokko.


I køkkenalrummet kombinerer Louise det stramme look med det farverige og mønstrede. Spisebord fra Hay, stole fra Hay og Gubi og pendel fra Santa & Cole. Gulvtæppet er fra Louises barndomshjem.

► SE OGSÅ: Skøn bolig i nordisk og minimalistisk stil
► SE OGSÅ: Farverig & legende bolig
► SE OGSÅ: Hygge & originalitet i indre København

sting?
Yndlingstingen er børnene!
Derudover fotografier af familien,
gyngestolen og ting fra rejser eller
andre personlige begivenheder. Og
så knagen Hang it All; den, tror jeg
aldrig, jeg bliver træt af.


Henter...