Vær med til at indstille: Hvem er Danmarks sødeste kassedame 2019?
Foto: Ida Gantriis (tegning) Hvem skal være Danmarks sødeste kassedame m/k 2019? Hjælp os med at indstille!

Vær med til at indstille: Hvem er Danmarks sødeste kassedame 2019?

En af landets mange søde og skønne kasseassistenter arbejder sikkert i en butik i nærheden af dig. Så skriv til os og fortæl, hvorfor han eller hun skal vinde titlen som Danmarks sødeste kassedame 2019 og de mange fine præmier.

Sussanne Kjær Petersen sad som sædvanlig ved kasse 1 i Rema 1000 i Torsted ved Horsens, da en flok journalister og fotografer med Hjemmets chefredaktør Marianne Gram i spidsen rykkede ind i butikken en aprildag sidste år.

Flere tusinde Hjemmet-læsere havde stemt på Sussanne som Danmarks sødeste kassedame 2018, og nu var Marianne Gram klar til at overraske hende med en vogn fuld af præmier og en check på 10.000 kr.

Det var femte gang, Hjemmet kårede Danmarks sødeste kassedame. Nu er det blevet tid til at kåre Danmarks sødeste kassedame 2019. Og igen i år har vi brug for din hjælp til at finde ham eller hende.

Sådan gør du:

Skriv til os og fortæl kort, hvem du indstiller, og hvorfor du synes, vedkommende er Danmarks sødeste kassedame m/k. Husk at skrive både kassedamens navn og butikkens navn og adresse.

Send brevet til: Hjemmet, Postboks 252, 2100 København Ø.

Mærk kuverten „Danmarks sødeste kassedame“.

Eller skriv en e-mail til: Danmarks.Soedeste.Kassedame@hjemmet.dk

Brev eller mail skal være os i hænde inden 21. januar 2019.

Sidste år skrev hele 1.463 læsere til os for at indstille ikke færre end 446 søde kassedamer m/k fra hele landet til prisen. Det viser, hvor meget kunderne sætter pris på Danmarks mange søde, veloplagte og humørfyldte kasseassistenter, som med venlig service og en munter kommentar gør det til en fornøjelse at købe ind.

Læs også: Vinderen er fundet: Her er Danmarks sødeste kassedame 2018

En af dem sidder sikkert ved kassen der, hvor du handler, og hvis du vil hjælpe os med at finde og belønne ham eller hende, skal du bare sende os et brev eller en e-mail, hvor du kort beskriver, hvorfor netop din yndlingskassedame m/k skal være kandidat til titlen. Husk at skrive både kasseassistentens navn og butikkens navn og adresse.

Redaktionens jury udvælger fem kandidater, som vi præsenterer i bladet og på facebook – og derefter er det op til jer læsere at stemme om, hvem der er Danmarks sødeste kassedame 2019. Med titlen følger også mange flotte præmier, som du kan se og læse om nederst på siden.

Marianne og 2018-vinder.jpgChefredaktør Marianne Gram overrækker Hjemmets gave til Danmarks sødeste kassedame 2018, Sussanne Kjær Petersen. Foto: Søren Jansby

Præmierne 2019:

Præmier 2019.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Danmarks sødeste kassedame