Årets håndarbejdsfe
Foto: Henrik Bjerg, Hanne Paludan Kristensen og Sara Skytte | Vær med til indstille 'Årets håndarbejdsfe 2017'.

Vær med til at indstille: Årets håndarbejdsfe 2017

Vær med til at indstille: Årets håndarbejdsfe 2017

Blæksprutter til for tidligt fødte, strikkede proteser til brystopererede og huer til hjemløse. Der er utallige eksempler på håndarbejde, som støtter gode formål. Det vil Hendes Verden gerne sætte fokus på med kåringen af årets håndarbejdsfe.

Af 15.apr.2017 Livsstil

Rigtig mange strikkere, hæklere og andre kreative kvinder lader fra tid til anden deres ihærdighed komme dem, der virkelig har brug for det til gode. Trøjer til Mødrehjælpen, blæksprutter til for tidligt fødte, miljøvenlige klude, huer til hjemløse og proteser til brystopererede, er blot nogle af de projekter, vi har omtalt og bakket op her i bladet de senere år. Nu beder vi om din hjælp til at få øje på endnu flere af de godgørende ”håndarbejdsfeer” derude i det kreative landskab – og om dit bud på hvilke af dem, der fortjener endnu mere opmærksomhed, når Hendes Verden kårer Årets håndarbejdsfe 2017.

Flere hundrede små trøjer strømmede ind til Mødrehjælpen, da Hendes Verden lancerede en kampagne i 2013.

Både Hendes Verden og Sally’s har skrevet om ”Spruttegruppen”, der indsamler hæklede blæksprutter til for tidligt fødte børn. Se opskriften på hæklede sprutter her.

For et par år siden kunne man møde Tove Cravens i Hendes Verden, hvor hun fortalte om at strikke proteser til brystopererede. Se opskriften på strikkede brystproteser her.

Læs også: Renee strikker til de hjemløse: "Endelig føler jeg mig som en del af en familie"

Sådan gør du:

Til og med uge 18 kan du nominere din eller dine kandidater til Årets håndarbejdsfe via mail eller brev. Giv en kort beskrivelse af projektet og personen bag idéen.

Hvis du nominerer via mail:
haandarbejdsfe@hendesverden.dk
Husk at skrive navnet på den, du nominerer, i emnefeltet.

Hvis du nominerer via brev:
Send til Hendes Verden, Postboks 227, 2100 Kbh. Ø
Mærk kuverten ”Håndarbejdsfe”.

Blandt de læsere der nominerer deres favorit håndarbejdsfe, trækker vi lod om tre halvårsabonnementer på Hendes Verden, så husk at skrive navn, adresse, e-mail og telefonnummer, så vi kan få fat i dig, hvis du bliver en af de heldige.

Sådan gør vi:

I Hendes Verden nr. 24 kårer vi Årets håndarbejdsfe – valgt ud fra jeres indstillinger og begrundelser. Udover en artikel om vinderen i bladet, vil vi naturligvis også forsøge at få vores mange kreative læsere til at give en hånd til det gode formål, når vi følger kåringen op af en indsamling til det vindende projekt.


Henter...