Knud Romer i mørket
Foto: Martin Bubandt

Velkommen i mørket: Det primitive menneske

Man er faktisk et dumt menneske, hvis man ikke er bange for mørket, mener gæsten i denne tredje episode af ’Velkommen i mørket’. Knud Romer inviterer publikum indenfor til en snak med sin gæst. Denne gang om menneskets primitive drifter.

Hver uge har Knud Romer et møde i mørket. I en helt ny podcast-serie slukker han lyset for sig selv og publikum og samtaler med en interessant gæst. Du kan høre de tidligere episoder her.

I dette tredje afsnit handler det om menneskets primitive drifter, om den sociale livmoder mennesket lever i, hvor det er afhængigt af andre menneskers opfattelse for at overleve, om retfærdighed, om at kunne mærke sig selv bedre, når det er mørkt. Nogle gange kan det være en god idé at slukke lyset, for så kommer man tættere på hinanden. Velkommen i mørket.

Du kan høre den nye episode her i toppen af artiklen. Du kan også høre den i Egmonts podcast-app Talk Town.

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.


Find stærke personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast, Sygdom og Psykologi