Den nye vært på The Dail Show er kun 31 år.
Jon Stewart opfordrede Trevor Noah til at tage jobbet.

Vi afslører ham her: Den nye vært på The Daily Show er hot

Han er modellækker og kun 31 år. Mød den nye vært på The Daily Show: Trevor Noah.

Det bliver helt sikkert ikke nemt at leve op til Jon Stewarts skæve jokes og fald-på-halen-humor. Men den nye vært på det populære The Daily-show, der netop er blevet afsløret, kan i hvert fald byde på mange gode ting rent visuelt. For han er altså ret lækker.
Lad os præsentere ham her: Trevor Noah er blot 31 år, men bliver lige om lidt Sydafrikas mest kendte komiker, når han overtager tronen efter den 52-årige Jon Stewart, der er blevet elsket af hele verden i alle de 16 år han har regeret på The Daily Show og leveret nyheder med et glimt i øjet (mildt sagt).

Trevor Noah startede som bidragyder på The Daily Show for et par måneder siden og har, ligesom de fleste andre ansatte på The Daily Show, en fortid inden for comedy. Og i den korte tid, han har været en del af staben på The Daily Show, har han allerede bevist, at han er lige så skarp og morsom, som han er pæn. Se ham bl.a. her, hvor han er i aktion på showet. 
Trevor Noah har udtalt til The New York Times, at Jon Stewart opfordrede ham på alle mulige måder til at tage jobbet, trods Trevor Noahs manglende erfaring som vært.
- Han (Jon Stewart, red.) sagde til mig; "Jeg var, hvor du er, da jeg overtog showet. Ingen kendte mig. Jeg var helt grøn, i gang med at finde min egen stemme, og så var det, at jeg fik tilbudt jobbet.", siger Trevor Noah til The New York Times.
Vi skal i hvert fald nok lytte godt efter, når Trevor Noah sætter sig bag skrivebordet i det berømte nyhedsstudie i New York (hvis vi da kan koncentrere os)...

Du kan følge Trevor Noah på Twitter her eller på Instagram her.

Kilde: The New York Times, Vanity Fair

LÆS OGSÅ: Farvel og tak: Pigerne bag Nué slutter samarbejdet

LÆS OGSÅ: Kamp til stregen: Stiletter eller sneakers?

LÆS OGSÅ: Hvornår er det okay at slå op med en veninde?

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur

610x200_woordy_dmjpg.jpg