Bryllupsvideo
SPONSORERET indhold

Video: Dette overdådige bryllup får selv de mindste hår til at rejse sig

Så er standarden sat.

Af: Emma Ellegaard
24. feb. 2016 | Livsstil

Med et søgende blik løber hun i sin brudekjole gennem Venedigs smalle gader, henover de hærdede fliser, om hjørnerne på de forsvindende ens karreer for endelig til sidst at nå frem til en af byens mange kanaler, hvor han står klar i sit hvide jakkesæt.

Scenen er fra den omkring fem minutter lange film, som blev optaget af ægteparret Paul og Karelea, den dag de blev gift.

LÆS OGSÅ: Fra en brud til en anden: 11 tips til dit bryllup

Bag optagelserne står Simeon Quarrie og filmholdet VIVIDA, som fulgte med fra Karelea hoppede med veninderne i sine glimtende smykker og hvide kjole, til hun mødtes med Paul i kirken. De var med, da de efterfølgende sejlede alene af sted i en gondol og hen på aftenen ankom til en stor karnevalsfest med alle deres gæster, der alle bar masker og pompøse outfits i tro forlængelse af traditionen for udklædningsfester i Venedig.

KARELEA & PAUL - VIVIDA SPECIAL 12.12.12 from VIVIDA on Vimeo.

Festen såvel som filmingen er overdådig, pompøs og begavet sat op, så selv de store dragter og bryllupskagens mange lag kun virker til at lægge sig i forlængelse af de følelser, de to har for hinanden. Det forstår man blandt andet, når Karelea i sin tale fortæller:

"Jeg forelskede mig i denne ægte, intelligente og morsomme mand, som fangede mit hjerte. Hans fantastiske personlighed og skarpe sans for humor," imens man kan se ham lave et par dansetrin og sende et stort grin til sine gæster, da han bevæger sig opad ad kirkegulvet – klar til at modtage hende.

Igennem filmen er det Kareleas egen tale fra festen, der er blevet brugt som lyd til billederne. Her kan man med hendes nervøse skælven i stemmen høre, at den er optaget, mens hun holdt den foran gæsterne.

Kirkeklokker, skvulp og strygermusik supplerer hendes tale, hvor hun også fortæller, at han er den ven, som, hun ved, elsker hende, selvom han ved alt om hende, og hun takker ham for at være der, selv når ting går dårligt. Det er som venner, man får et fortryllende ægteskab, siger hun.

Ordene i sig selv er smukke, men det er også filmen selv, der viser, hvordan de to ser på hinanden, som man ser det, når de kysser i modlyset, og deres silhuetter lyses op sidst i filmen. Eller når hun vender sig om i kirken med et blik til gæsterne, der viser "jeg vil det her."

Filmen bliver rundet af med et citat om, at han gør hende bedre.

"At være dybt elsket af en anden giver dig styrke, mens det at elske en anden giver dig mod. Paul, du har givet mig styrken til at turde elske igen, og at være forelsket i dig giver mig modet til at følge mine drømme og være den allerbedste, jeg kan," siger hun.

Selvom det er hendes tale og hende, man primært følger, virker det ikke til, at der er nogen tvivl om, at han siger det samme tilbage til hende.

LÆS OGSÅ: 16 bryllupsbilleder, der ikke endte helt som forventet

LÆS OGSÅ: 7 tips fra eksperten: Sådan skriver du en tale til dit bryllup

LÆS OGSÅ: DIY: 7 bordkort til bryllup du selv kan lave