Mary-Kate og Ashley er ikke med i Fuller House.
Foto: Neil Rasmus/BFA/REX Shutterstock | Mary-Kate og Ashley er ikke med i Fuller House.
Eurowoman

Mary-Kate og Ashley er ikke med i Fuller House

VIDEO: Sådan gør resten af holdet grin med Mary-Kate og Ashley i Fuller House

Er det sjovt eller upassende? Døm selv.

Af Tilde Mariann Broge-Starck 29.feb.2016 Livsstil

Tvillingerne Mary-Kate og Ashley Olsen mangler på rolleliste i den første sæson af "Fuller House" – opfølgeren til 80'er-90'er-serien "Hænderne fulde". De to delte, fra før de kunne gå, rollen som det yngste medlem af TV-familien Tanner, Michelle. Derfor blev de selvfølgelig også tilbudt at få deres gamle rolle tilbage, da resten af familien skulle genforenes i 2016-versionen af serien. Nej tak, var svaret fra de to søstre, der i dag har succes i modebranchen med deres to mærker The Row og Elizabeth and James.

Deres fravær bliver imidlertid ikke fortiet i seriens første afsnit.

- Hvor er min lillesøster?, spørger den mellemste søster Stephanie.

- Tjo, Michelle sender en kærlig hilsen, men hun har travlt med sit modeimperium i New York, forklarer far-Tanner og sender et opgivende blik ud gennem tv-skærmen.


Og endnu en finke ryger af fadet: Designerne Mary-Kate og Ashley Olsen eksisterer selvfølgelige også i Fuller House-universet. Den altid irriterende nabodatter Kimmy Gibbler får fat i en kvittering fra deres mærke Elizabeth and James:


- Med de her priser er det intet under, at de ikke behøver at spille skuespil længere, udbryder hun.Rygtet siger, at Olsen-tvillingernes lillesøster Elizabeth Olsen blev tilbudt at spille Michelle. Hun takkede også pænt nej.


LÆS OGSÅ: Her er onkel Jesse, Danny og D.J. i dag


LÆS OGSÅ: 21 nye udgivelser af film og tv-serier, vi ved, du allerede elsker


LÆS OGSÅ: Her er de 20 bedste serier nogensinde


Henter...