Vild med rødvin? Vild med spa? Nu kan du få begge dele på én gang

Foto: Getty Dyrkelsen af rødvin når nye højder.

Vild med rødvin? Vild med spa? Nu kan du få begge dele på én gang

Vin er åbenbart ikke kun til for at blive drukket.

Forestil dig en spaoplevelse, hvor de klassiske cremer, olier og ansigtsmasker består af en hovedingrediens, du normalt ville slubre i dig foran pejsen, ude på terrassen og tja, et hvilket som helst andet sted for den sags skyld…

Lyder det mærkeligt? Ikke hvis du er lige så vild med rødvin som de besøgende på ”Ella Di Rocco Wellness Medispa” i London.

Her kan du bade og blive masseret ind i den udsøgte, røde drik, som ifølge vin-spaen skulle kunne ”stimulere cirkulationen” i huden og ”modarbejde aldring” samt give ekstra fugt takket være druernes antioxidanter.

Om de påstande holder, er der dog intet videnskabeligt bevis for, og nogle hævder endda det modsatte - at rødvin skulle udtørre huden, hvis du vælger at påføre det direkte på kroppen.

Fænomenet med vinspa begrænser sig dog ikke kun til London. Der er nemlig flere steder i verden, hvor wellness-gæster bliver tilbudt at bade i alkohol. Manhattan huser for eksempel også en rødvins-spa, og i Prag er det muligt at bade i både øl og vin.

vin-spaen i London kan du blandt andet kaste dig ud i en ”Merlot Body Scrub”, et ”Sangiovese-bad” eller en ”Merlot Grape Seed Body Massage” – alt sammen med et glas rødvin i hånden, naturligvis.

Skål?

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Vin