VIND ET REJSEGAVEKORT PÅ 8.000 KR

VIND ET REJSEGAVEKORT PÅ 8.000 KR

Lange, hvide sandstrande, azurblåt hav, milde temperaturer og en skøn gastronomi. Sådan kender vi De Kanariske Øer. Men faktisk har øgruppen meget mere at byde på, end hvad mange danskere er klar over. De Kanariske Øer er et eksotisk paradis, som adskiller sig fra Europa, ikke bare geografisk, men også kulturelt.

Nu har DU chancen for at vinde et rejsegavekort til TUI. Gavekortet SKAL bruges på en rejse til De Kanariske Øer i perioden 11. november 2019 til 1. maj 2020. Du vælger selv, hvornår du ønsker at indløse gavekortet, hvor du vil rejse hen og med hvem. Eneste krav er, at du rejser til De Kanariske Øer. Rejsegavekortet kan ikke sælges videre eller ombyttes til en anden destination.

Deltag i konkurrencen  👇

BESØG DE KANARISKE ØER – ET PARADIS BLOT FEM TIMER FRA DANMARK

Syd for Spanien og Nord for Afrika finder du 'Det evige forårs øer', det sagnomspundne 'Atlantis', 'De Lykkelige Øer' – ja, De Kanariske Øer har gennem historien fået mange forskellige tilnavne -, men på trods af en fælles historie, er øerne vidt forskellige. Den vulkanske oprindelse har skabt et unikt landskab og et rigt plante- og dyreliv, som ikke findes andre steder, og som den oprindelige befolkning, guancherne, levede af indtil den spanske invasion i 1400-tallet. Men her stopper lighederne. For hver af De Kanariske Øer har sit eget særpræg, og har du besøgt én af dem, har du ikke oplevet dem alle.

Vind Rejsegavekortet og besøg en af de fantastiske øer

Tenerife er den største af øerne, og den er især kendt for vulkanen Teide, som er Spaniens højeste punkt og ikke mindst Teide Nationalpark, som byder på en række endemiske planter. På Tenerife må du ikke snyde dig selv for et besøg i øens frodige nord, der står i skarp kontrast til den sydlige, som er domineret af turismen.

Gran Canaria kender vi for sanddynerne i Maspalomas, ”Lille Venedig” i Puerto de Mogán og danskerfavoritten Puerto Rico. Men Gran Canaria er faktisk også øen med fire forskellige klimazoner, og på en tur rundt på øen vil du opleve temperaturen og vegetationen skifte indenfor ganske få kilometer. Gør dig selv en tjeneste og tag en tur op nordpå – det vil give dig et helt andet indtryk af øen.

Lanzarote er øen, hvor du bedst oplever den vulkanske oprindelse, både i nationalparken Timanfaya, men også rundt på øen, hvor arkitekturen og landbruget er skabt i harmoni med den golde jord.

Fuerteventura er kendt for sine lange, ørkenlignende sandstrande på nordsiden, men bevæger du dig blot en smule væk fra turistområderne kan du opleve, at den lokale befolkning mange steder lever det simple liv, som de gjorde, inden turismen tog sit indtog på øen. Fuerteventura er grundet det kuperede terræn desuden et yndet træningssted for cyklister og andre sportsudøvere.

Tilbage er de tre små, mindre kendte øer, som stadig er befriet for masseturismen.

La Palma kaldes også for Isla Bonita (den smukke ø). Det er den grønneste af øerne, og den byder bl.a. på det største astronomiske observatorium på den nordlige halvkugle og det enorme krater, som udgør nationalparken Caldera de Taburiente.

El Hierro er den vestligste i øgruppen og kaldes derfor for verdens ende. Det er også den mindste af øerne, med kun 8.000 indbyggere, som lever et roligt liv i harmoni med naturen.

La Gomera er den mest uberørte af øerne. Her kan du bl.a. opleve den frodige nationalpark Garajonay, som består af en nærmest uigennemtrængelig skov af Laurácea-træer, som betragtes for at være en yderst værdifuld botanisk bestand.