Weekend timeout London
gallery

Weekend timeout London

HOTEL LA SUITE WEST
Den britiske interiørdesigner og arkitekt Anouska Hempel hører til blandt verdens bedste, og det kan man godt forstå, når man træder ind i et af hendes seneste projekter – hotellet La Suite West, der ligger i en stille gade på kanten af smukke Hyde Park tæt på West End og Paddington. Indretningen er minimalistisk og japansk inspireret i sort og hvid med lækre marmordetaljer. Her er også en skøn gårdhave, der er perfekt i sommerhalvåret som en lille grøn oase i storbyen.
La Suite West, 41-51 Inverness Terrace, www.lasuitewest.com

GALLERY LIBBY SELLERS
Kik indenfor i det vilde designgalleri Libby Sellers, der byder på kritisk og nyskabende design i kategorier som tekstil, opbevaring, stole og borde. Balancen ligger et sted mellem kunst og design med skiftende udstillinger af bl.a. de progressive designstudier Formafantasma, Peter Marigold, Glass Hill og Simon Hasan.
Gallery Libby Sellers, 41-42 Berners Street, www.libbysellers.com

DARKROOM
Cool keramik, glasvarer, tekstiler, tæpper, kunst, belysning, spejle og smukke møbler af bl.a. britiske Faye Toogood, Established & Sons og rigtig mange upcoming designere. Det finder du hos den cool design- og konceptbutik DarkRoom, der er et mekka af lækre varer skabt med respekt for det gode håndværk. Det hele præsenteres i en smuk sammensætning af fine unikating, one-offs og limited editions.
DarkRoom, 52 Lamb’s Conduit Street, www.darkroomlondon.com

DOVER STREET MARKET
Man kan næsten ikke tage til London uden at besøge byens shoppingklassiker Dover Street Market, der altid byder på de seneste tendenser inden for mode med toneangivende navne som Martin Margiela, Comme des Garçons, Anne Demeulemeester, Rick Owens og Azzedine Alaïa og ikke mindst vild scenografi og statementinteriør i de trendsættende showrooms.
Dover Street Market, 17-18 Dover Street, www.london.doverstreetmarket.com

ARAM GALLERY
Tænk design på tværs af genrer, og se, hvad der sker. Det må være et af målene for det toneangivende designgalleri Aram Gallery, som står for vilde, legende og tankevækkende designudstillinger med eksperimenterende og konceptuelle designere og kunstnere. Programmet er imponerende, og der er hele tiden noget nyt under opsejling, så tjek websitet for aktuelle udstillinger.
Aram Gallery, 110 Drury Lane, www.thearamgallery.org

RESTAURANT DABBOUS
Sen lunch, a la carte eller en lækker Tasting-menu. Valget er dit, men tag endelig forbi Restaurant Dabbous, og få en bid af kagen. Her er nemlig lækkert, let og moderne med tryk på den rene smag og sæsonbetonede råvarer. Både vin- og cocktailkortet er også helt i orden, så bliv hængende efter en god middag, og få udfordret ganen.
Dabbous, 39 Whitfield Street, www.dabbous.co.uk

FOLKLORE
Tjek den cool og bæredygtige butik og webshop Folklore, der byder på ‘mindful’ design, som er skabt til at holde længe. Her finder du alt fra møbler og boligaccessories til kunst, kontorgrej og cool lamper, hvoraf nogle er håndlavede, antikke eller lavet af genbrugsmaterialer.
Folklore, 193 Upper Street, Islington, www.shopfolklore.com

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide og London