10 ting du for alt i verden ikke må glemme i tasken til fødegangen

Den store dag nærmer sig med hastige skridt, og der er meget, som skal ordnes inden den lilles ankomst. Tankerne flyver rundt. Hvad behøver man egentlig i løbet af de første timer med en nyfødt baby? Vi har samlet 10 ting, du bliver glad for at have med på fødegangen!

Som førstegangsfødende kan det være svært at vide helt præcist, hvad man skal pakke med til hospitalet. Det bliver bare endnu en ting, som man skal forholde sig til. Derfor synes vi hos Jollyroom, at det er fantastisk, når forældre kan hjælpe hinanden og dele ud af deres erfaringer. Godt nok lærer man af sine fejl, men livet er for kort til at begå alle fejltagelser selv!

Disse overvejelser har børne- og babybutikken Jollyroom gjort sig, da de sammensatte listen ”10 ting du skal have med på fødegangen”. Tjeklisten er baseret på en undersøgelse blandt Jollyrooms kunder, som har fortalt, hvad de ikke kunne leve uden på fødegangen.

Tjekliste: 
1.   Varmepude
2.   Blødt toiletpapir
3.   Store, højtaljede og bløde bomuldstrusser 
4.   Toiletartikler: Hårbørste, sæbe, hårelastikker, tandbørste og tandpasta 
5.   Læbepomade (Mange siger, at luften er meget tør på fødegangen)
6.   Behageligt tøj til hele familien, også til baby
7.   Babynest og babytæppe
8.   Telefon, kamera og oplader 
9.   Snacks samt mad, der mætter lidt mere 
10. Musik og headset, så husk at downloade dine yndlingsspillelister

Forberedelse er alfa og omega 

Du kan allerede begynde at pakke tasken flere uger før terminen med de ting, du ikke behøver i din hverdag – behageligt tøj, babynest, en god bog osv. Når du kommer tættere på den store dag, kan du pakke resten såsom toiletartikler og elektronik. Brug listen som skabelon og tag udgangspunkt i jeres behov.Glem ikke, at der skal pakkes noget til din eventuelle partner, så I har underholdning med til at slå tiden ihjel.

Til sidst har vi et lille hyggeligt råd: Sov på forhånd med de tæpper og sutteklude , som I vil give til den lille ny. På den måde får tæpperne jeres duft, hvilket skaber tryghed for jeres nyfødte.

Allervigtigst er det dog, at I nyder hinanden og jeres lille babyboble så meget som muligt!