Skole
Hæj eller hej? Det er ikke altid lige nemt at finde de rette bogstaver. Det kan der komme mange sjove stavefejl ud af. Foto: Colourbox

12 sjove (og upassende) stavefejl fra børn

Det kan være svært at stave korrekt. Især når man er nybegynder inden for det skrevne ord. Vi har fundet 12 stavefejl, der er så skægge og upassende, at du ikke kan undgå at trække på smilebåndet.

Skoleklokkerne har for længst ringet ind til et nyt skoleår, og mange børn sidder i disse dage og knokler med nye ord og bogstaver. Og det KAN være svært at få bogstaverne til at makke ret. En kanon bliver hurtigt til en kanin – og engelske gloser er ikke spor nemmere at håndtere end de danske.

Se de sjove og upassende stavefejl her

Hjemmesiden Boredpanda har fundet skøre, gakkede og især upassende stavefejl lavet af børn. På engelsk. Selv om det ikke er pænt at grine ad andre, så er det altså svært at bevare sit pokerfjæs, når børn viser deres (mangelfulde) skriftlige evner frem.

Som da en elev egentlig ville skrive ’my whole family’ – men i stedet skrev ’my whore family’, fordi bogstavet ’l’ fejlagtigt bliver byttet ud med et ’r’.

LÆS OGSÅ: Få styr på skoletaske og penalhus

Se flere sjove stavefejl på Boredpanda.com

LÆS OGSÅ: Fortæl mig nu om din skoledag, skat

Skrevet af Mette Simensen, Voresbørn.dk, august 2014

Se, hvad vi ellers skriver om: Skolestart og Aktiviteter for børn