Maja Grønning Lindhardt familie

Foto: Private Se de skønne familier her.

6 dejlige LGBT-familier du skal følge på Instagram

I denne uge er det ikke til at komme uden om regnbueflagene. Men du kan få meget mere regnbueliv i dit feed året rundt ved at følge de her seks skønne familier, som deler ud af familielivet på Instagram.

Instagram er fyldt med boligindretning, lækker mad og sjove videoer. Men der er også rigtig mange skønne familier at følge. Vi har fundet 6 LGBT-personer, som ærligt deler ud af familielivet, og som du skal følge, hvis du ikke allerede gør det.

Kaspar1.jpg

Kaspar og Lambang

Hele Danmark lærte Kaspar og Lambang at kende, da de dystede i TV2s Sommerdrømme, som de endte med at vinde. De deler ud af familielivet som tvillingeforældre på profilerne @kaspararianto og @lambangarianto.

Anna1 (002).jpg

Anna Listh

Anna Listh er personlig træner og gift med Ida, som er lærer. Sammen har de døtrene Luna og lille Saga, som netop er kommet til verden. De har båret et barn hver. Anna deler ud af træningstips og regnbueliv på @annalisthdk.

LÆS OGSÅ: Sine Gerstenberg om nutidens Instagram-mødre: ”Der er én meget tydelig fællesnævner…”

Jakob1.jpg

Jakob Fauerby

Skuespiller Jakob Fauerby er gift med Anders og i 2019 blev de sammen med deres veninde Rebecca forældre til Anna. Du kan se glimt fra familielivet på @fauerbyjakob.

Sika1 (002).jpg

Sika og Noah

Skaalum Sika og Noah Skaalum har hudløst ærligt delt Noahs transition og deres begges lange rejse gennem 4,5 års fertilitetsbehandling til forældreskabet. De er forældre til lille Ellion, som bliver hjemmepasset. Du kan følge dem og deres familieliv på @sikaskaalum og @noahskaalum.

Maja1.jpg

Maja Grønning Lindhardt

Maja er gift med Caroline og mor til Sander og så har de en lillesøster, som ankommer til verden lige om lidt. Du kan følge Maja og familien i det smukke univers på @mylindhearts.

Signe1 (002).jpg

Signe Vadgaard

Vært Signe Vadgaard er gift med Cathrine og sammen er de forældre til datteren Lucca. De har tidligere prydet forsiden af Vores Børn, hvor de fortalte om fertilitetsbehandling og valg af donor. Den artikel kan du læse via linket herunder. Du kan følge Signe på @signevadgaard.

LÆS OGSÅ: Signe Vadgaard om sæddonor: ”Dét var allervigtigste kriterie - at Lucca kom til at ligne os begge to mest muligt”

Se, hvad vi ellers skriver om: Sociale medier og LGBTIQ+