Vores Børn abonnement

Foto: Maria Franck Kender du en børnefamilie, der godt kunne bruge en nemmere hverdag?

Hvordan skaber vi de bedste rammer for vores børn?

Hvordan bliver dit barn en god kammerat? Hvordan giver du de bedste værdier videre? Hvilke dimser pifter børneværelset op?

Det kan være benhårdt at leve op til alle forventningerne som forælder – uanset om du er på barsel med dit første barn eller om du har skolebarn på 12. På Vores Børn tror vi ikke på løftede pegefingre og bedrevidenhed, men på oplysning, vidensdeling og inspiration til et skønt liv med børn. Et liv fyldt med nærvær, kærlighed og udvikling.

LÆS OGSÅ: Her er den perfekte gave til din mor, søster eller kollega

I 30 år er Vores Børn udkommet som magasin. Men over de seneste par år år har vi lavet lidt om på indholdet – faktisk en hel del. Nu handler det knap så meget om babyer, røde numser og amning, men mere om det, vi alle sammen taler om: psykologi, opdragelse, karriere og familieliv. Alt det, der inspirerer til et liv med børn i alderen 0-12 år.

Hvis du giver et abonnement på Vores Børn, er den heldige modtager altid klædt godt på til rollen som forældre, for på Vores Børn er vi forældre lige som dig. Vi ved, hvad der rører sig, og vi kender følelserne. Men vi er først og fremmest til for dig.

1200x628_VOB.jpg

Køb et abonnement på Vores Børn i julegave her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Gaver til ham, Jul, Julegaver, Gaver til børn og Gaver til hende

610x200_woordy_knap2.jpeg