Alt det sjove til sommerens udeleg
Denne artikel er sponsoreret af: Winther Bikes, Biltema, Legeakademiet, Liketobike ApS, BR, Legetøjseksperten & Svømmespecialisten.

Alt det sjove til sommerens udeleg

Det kan godt være, at computerspil er fristende og sluger meget af børnenes tid. Men der er guld at hente ved at lege udendørs. De bedste barndomsminder er ofte minderne om hygge og leg i haven eller parken sammen med venner og familie.

Det kan være de helt simple ting som at kravle på græsplænen, løbe mellem træerne, plaske i poolen eller cykle henad vejen med sin bedste ben.

Vi har fundet en række leverandører af sjove og spændende aktiviteter for børn og barnlige sjæle, som kan skabe de uforglemmelige minder.

Dansk designklassiker udvikler legen og motorikkenwintherbikes.jpg

Winthers tricykel 405 er en ægte, dansk designklassiker fra 1959. Siden dengang har flere millioner børn kørt rundt på den med vind i håret. At lære at cykle er en vigtig del af børns udvikling og med en Winther Tricykel udvikler dit barn sig motorisk og kan slippe fantasien løs i legen.

Vippeladet gør det sjovt at tage yndlingsbamsen med på tur. Eller fyld vippeladet med vand og bliv til den stolte brandmand, som slukker branden i legehuset. Winther Tricykel 405 er udviklet med fokus på sikkerhed og kvalitet, hvilket gør den til en favorit, der holder i mange generationer.

Leg for hele familienBiltema.jpg

Et sikkert hit i haven til de allermindste er denne skønne rutsjebane.

Rutsjebanen har stabile trin og praktiske håndtag, der gør det nemt for barnet at klatre op.

I Biltema kan du finde masser af ting og sager til ude-leg. Alt lige fra pools til havemikado og fjernstyrede biler.

Biltema er – trods navnet – fyldt med varer til hele familien. Den ene overraskelse efter den anden venter dig, og der er masser af varer, du ikke kan finde andre steder – alt sammen til priser, hvor alle kan være med. Tjek det selv her.

Sommerens helt store trend: FunjumpLegeakademiet.jpg

Nu kan alle børn hoppe i haven - både de små, de store, vovehalsene og de lidt mere forsigtige.
Sommerens helt store nyhed, Funjump, giver nemlig alle børn - uanset motoriske kompetencer - mulighed for at få rørt kroppen.

Som bonus fylder den meget mindre end en almindelig trampolin. Den kan både bruges indenfor og udenfor og har plads til 4 hoppende børn ad gangen. Køb den før din nabo her.

Se hele udvalget af udeleg her.

Legeakademiet har 16 års erfaring i lærende og udviklende legetøj. Find legetøj til børn fra 0-10 år, som stimulerer indlæring til krop og hjerne hos os.

Løbecyklen til den stille og vilde kørselLiketobike.jpg

Kokua Jumper er den ultimative løbecykel i aluminium.

Fås i 9 flotte farver.
Alder 2-6 år.
Utrolig let - Kun 3,4 kg.
Affjedret stel - Mindsker stød i ryggen.
Luft hjul - For bedre komfort.
Styrstabilisator - Holder styret i ro.
GRATIS FRAGT.

Jumperen er monteret med et fjedrende bagstel, som gør at kørslen er behagelig, hvad enten man kører stille eller vildt.

Findes også med 14" hjul.

Kokua Jumper har kun ét problem - Vi voksne kan ikke passe den.

Inviter familie og venner til havefestSalling.jpg

Hos BR kan man finde alt til sommer og vandleg i haven, og med dette fine sæt fra Spire kan de små invitere til grill og havefest.

Med disse fine produkter fra Spire-legetøj, som er skabt til børn med øje for læring og masser af legeværdi. Det er nemlig gennem legen, at børn lærer og udvikler sig allerbedst.

Med Spire kan de mindste invitere familie og venner til havefest, og menuen står på grillmad, pizza, is og hjemmebagte cookies til kaffen.

Først tændes der op i legetøjsgrillen med masser af tilbehør. Nogle vil hellere have pizza end bøffer, så de bages i den lille pizzaovn. Det vigtigste, desserten, kreeres naturligvis i den lille is butik, og til sidst laves der kaffe og kage i det fine sommerkøkken

Se alle de fine Spireprodukter.

Alle træprodukter fra Spire er produceret i FSC certificeret træ.

Badebassiner til alleSemeo.jpg

Når det er sommer i Danmark, kan det være svært at holde temperaturen nede, men de fleste børn elsker vand og vandleg, så et badebassin er perfekt til børnene. De kan lege ude og holde temperaturen nede med en dukkert i poolen.

Badebassiner til børn findes i mange forskellige størrelser, former og farver. Der er badebassiner, der kan bruges af alle børn og babyer, selvfølgelig under opsyn af en voksen. Børnepools fås med og uden soldækken, så der er noget for enhver.

Legetøjseksperten har et kæmpe udvalg af alt, hvad du behøver til sommerens leg i haven! Hop ind og se deres udvalg af bassiner her.

Danmarks største svømmeudvalgSvoemme.jpg

Alle I Danmark er tæt på vandet, derfor er det vigtigt, at vi allerede fra barnsben bliver trygge ved vandet og lærer at svømme.

Svømmespecialisten har Danmarks største udvalg af alt inden for svømning, og i vores butik og på vores hjemmeside finder du alt det, som du skal bruge, for at dit barn kan lege og have det sjovt i vandet.

Vi har også et stort udvalg af svømmebriller og badetøj til både drenge og piger til ferien eller, hvis dit barn går til svømning.

Se, hvad vi ellers skriver om: Shopping og Gaver til børn