Amy Schumer and Chris Fischer
Foto: Getty Images Komiker Amy Schumer og hendes mand, kokken Chris Fischer, skal være forældre.

Amy Schumer er gravid: Jeg glæder mig til at konkurrere med Meghan Markle

Baby-annonceringen inkluderer både en række politiske kandidater og ingen andre end prins Harry og Meghan Markle.

Den amerikanske komiker Amy Schumer er gravid med sit første barn.

Det afslører hun på sin Instagramprofil, hvor hun annoncerer babynyheden i sammenhæng med intet andet end en række politiske budskaber.

- Skal til at annoncere nogle spændende nyheder på @jessicayellin insta-profil, skriver Amy Schumer med henvisning til hendes veninde journalist Jessica Yellins Instagramprofil, hvor nyheden kort efter blev annonceret i sammenhæng med komikerens favoritkandidater til det kommende midtvejsvalg.

Politiske senator-kandidater er imidlertid ikke de eneste, Schumer involverer i babyannonceringen. På billedet, der følger annonceringen, har hun nemlig photoshoppet sit og sin mands ansigter ind på et billede af ingen andre end de kommende forældre Prins Harry og hertuginde Meghan.

Og i en efterfølgende udtalelse til La Times joker hun om et kommende babykapløb mellem hende og hertuginden af Sussex.

- Chris og jeg er begejstrede og næsten sikre på, at han er faderen. Jeg glæder mig til at konkurrere med Markle hvert skridt på vejen, lyder det.

Den glædelige nyhed kommer knapt otte måneder efter, at den 37-årige komiker blev viet med den 38-årige kok, Chris Fischer.

Også her bekræftede ’I Feel Pretty’-skuespilleren nyheden gennem sin Instagram-profil, hvor hun postede en serie af bryllupsbilleder efterfulgt af teksten ”Yup”.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Forældre og Gravid