Podcast
Anders Lund Madsen er en garvet herre, når det kommer til både TV, radio, podcast og journalistik i det hele taget. Nu får hans selskab i studiet af sønnen Modig på 9 år, som står klar med spørgsmål fra et barns perspektiv.

Podcast

Ny podcast med Anders Lund Madsen og søn forklarer alt

Hvad betyder det, som de voksne snakker om hen over spisebordet? Det kan være svært at finde hoved og hale i for børn, men i en ny podcast giver Anders Lund Madsen og hans søn Modig på 9 år andre børn en god forklaring på ’voksensnakken’. I podcasten ’Wissen Wassen - Med Modig & Anders Lund Madsen’ vil de to herrer forsøge at forklare børn, hvad det egentlig betyder, når forældre og andre voksne snakker ’voksensnak’. For selv om det lyder interessant, kan det også tit være ret uforståeligt for børn.

Modig er med til at stille spørgsmålene, og for Anders Lund Madsen bliver opgaven at opspore det menneske, der ved allermest om fx, hvorfor fugle har vinger, hvad skat er for noget og hvad klimakrise betyder og som kan forklare det, så børn kan forstå det.

”Tilfældigvis kender jeg stort set alle voksne, så derfor siger du bare til mig: Jeg skal vide noget om det der, og så skaffer jeg en voksen, der kan forklare det,” forklarer Anders Lund Madsen sin søn om deres fælles podcast.

Podcasten er en del af det nye børne-lydunivers Talk Town KIDS fra Story House Egmont. 

”Hos Talk Town KIDS tager vi børnene alvorligt, og vi vil give dem en ordentlig forklaring på de spørgsmål og den undren, de har. Og så gør det ikke noget, at det også er sjovt at høre på,” fortæller chefredaktør Mette Hovmand-Stilling.

Anders Lund Madsen og Modig har hver især særlige områder, som de ved en masse om.

”Hvis det handler om dyr, er det mig. Hvis det er radio og bare generelt sådan viden, så er det Anders,” forklarer Modig, og Anders Lund Madsen tilføjer:

”Med tiden vil du blive verdens klogeste barn, og på et tidspunkt vil du forstå de her ting, før jeg forstår dem. Så bytter vi, og så er det dig, der skal skaffe nogen til at forklare, og mig der bliver barnet og dig der bliver den voksne, okay?”

Glæd dig til ’Wissen Wassen - Med Modig & Anders Lund Madsen’ på Talk Town KIDS. Ny episode ude hver fredag klar til lyt i weekenden.

Talk Town KIDS

TT-Kids_Logo_Vertikalt.jpg

Kvalitetsindhold for børn

Talk Town KIDS er Story House Egmonts lydunivers til børn. Universet består af masser af fascinerende, sjove og lærerige podcasts og mere end 1.000 udvalgte lydbøger til børn.

Vi tror på, at børn motiveres og lærer bedst igennem deres fantasi og nysgerrighed. Derfor skaber vi nu et dragende lydunivers fuld af kvalitetsindhold for børn.

Vi vil stimulere børns fantasi, fascination og nysgerrighed igennem lydmediet. Vi vil inspirere børn til at skabe billeder i deres sind og samtidig blive lidt klogere undervejs – sommetider helt uden, at de selv bemærker det – alene, eller sammen som familie.

Få Talk Town KIDS til kun 49 kr. om måneden. Ingen binding. 

Download appen via iTunes

Download appen via GooglePlay.

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast

610x200_woordy_knap2.jpeg