Anders Lund Madsen og Karin Prehst Lund Madsen

Foto: Lars E. Andreasen Hvad har Anders Lund Madsen og hans hustru Karin fundet på at kalde deres fjerde barn?

Modig, Stærk og Fri: Hvad har Anders Lund Madsen og hustru valgt at kalde deres fjerde barn?

Anders Lund Madsen er endnu engang blevet far og kan nu kalde sig far til syv. Og navnet på den lille nyfødte pige er nøje udvalgt sammen med hustru Karin Prehst Lund Madsen til at passe ind i familiens øvrige fine navne.

Anders Lund Madsen og hans hustru gennem otte år Karin har god tradition for at finde på fine og særprægede navne til deres nu fire fælles børn. Og de første tre navne kom i en drøm, fortæller Karin Prehst Lund Madsen i et interview med Eurowoman:

“Mens jeg var gravid, drømte Anders, at vi skulle have tre børn. En treenighed, der tilsammen er det, vi alle sammen gerne vil være: Modig, Stærk og Fri. Man kan ikke klare sig uden en af tingene. Man har brug for det hele,” fortæller Karin. 

LÆS OGSÅ: Karin Prehst Lund Madsen: Mine børns navne rummer det, vi alle gerne vil være

Det blev til flere end tre børn – men navnene blev en realitet for parret, som har opkaldt de første tre børn Modig, Stærk og Fri.

“Anders’ store børn har også mærkelige navne for deres tid, så det føltes bare rigtigt. Og alle tre har også fået mellemnavne. Modig hedder Theodor, Stærk hedder Leonard og Fri hedder Kirsten. Så kan de jo bytte rundt – hvis de nu vælger at blive bankmænd.” 

Og hvad skal det fjerde fælles barn så hedde? Hun skal selvfølgelig hedde Vild.

Instagram afslørede den nybagte mor til fire detaljer om hjemmefødslen:

”Anders var fødselshjælper og Modig & Stærk klippede navlestrengen,- Fri legede med Brio, imens Vild gjorde sin entre på fineste maner - og minsandten om ikke hun er en lille pige! Alt gik så fint og godt, og selvom det var endnu en lynfødsel, nåede den sødeste jordemoder, Elin frem - og det var rart!”

Anders Lund Madsen har i forvejen tre børn med sin tidligere hustru. Nemlig Sofie My,  Bjørk og Storm.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og Navne

610x200_woordy_knap2.jpeg