Anne Hathaway: Kampen for at blive gravid har været virkelig smertefuld og isolerende
Foto: Getty Anne Hathaway skal være mor for anden gang og har et vigtigt budskab til de kvinder, der kæmper for at få børn.

Anne Hathaway: Kampen for at blive gravid har været virkelig smertefuld og isolerende

Det har langt fra været let at blive gravid for Anne Hathaway, der nu venter sit barn nummer to.

Anne Hathaway er gravid med sit andet barn. Det annoncerede den amerikanske skuespiller på Instagram i sidste uge med et foto af en stor rund mave og ordene ”Det er ikke til en film…”

Opslaget rummede dog også en anden nyhed: At det bestemt ikke har været nemt for Anne Hathaway at blive mor – hverken med det første barn eller den kommende nummer to.

”Til alle dem, der gennemgår problemer med fertiliteten og befrugtnings-helvedet, I skal vide, at det ikke var lige ud ad landevejen for mig hverken med den ene graviditet eller den anden. Sender ekstra kærlighed ud til jer”

Og nu har den 36-årige skuespiller uddybet til Huffington Post, hvorfor budskabet er så vigtigt for hende at komme ud med.

”I de fleste tilfælde er graviditeten en rigtig lykkelig tid. Men alle dem, der prøver at blive gravide uden held – dem hører man ikke rigtig om. Men de er en del af historien. Og de trin, der leder op til den del af historien, er virkelig smertefulde og meget isolerende og fulde af tvivl. Og det gennemgik jeg, fortæller hun blandt andet i video-interviewet.

Derfor var det vigtigt for Anne Hathaway, at hun med annonceringen af sin anden graviditet ikke ville få nogle kvinder til at føle sig endnu mere isolerede i deres kamp for at blive gravide.

”Jeg ville bare have, at de vidste, at de har en søster i mig. Det er det.”

Se resten af interviewet her.

Anne Hathaway og Adam Schulman.jpg

Anne Hathaway venter sit andet barn med skuespiller og producer Adam Schulman, som hun blev gift med i 2012.

Se, hvad vi ellers skriver om: Fertilitet