Baby bruger 2000 bleer det første år – vælg rigtigt fra starten

Baby bruger 2000 bleer det første år – vælg rigtigt fra starten

2000 bleer om året, 167 bleer om måneden og ca. 40 bleer hver evig eneste uge. Det stiller store krav til bleerne, for det er mange timer vores helt små medborgere skal rende rundt i dem. De krav har Lidl taget alvorligt i udviklingen af deres Lupilu-bleer.

Nogle forældre går mest op i sugeevne, andre i komfort og helt andre fokuserer mest på, om bleerne er allergimærket. Med Lupilu, der er Lidls eget ble-mærke, er der tænkt på det meste:

Komfort: I udviklingen af Lupilu har der været stort fokus på, at bleerne skulle være behagelige at have på for baby. Derfor er de ekstra tynde og ekstra fleksible, så det er nemt at bevæge benene uden generende kanter.

Sugeevne: Lupilu-bleerne har en god sugeevne og et ekstra tørringslag, der styrer fugt. På den måde er bleerne altid tørre og bløde – og behagelige for en babynumse.

IMG_20210224_614.jpg

Inderside: Den hudvenlige fleece på indersiden af bleerne gør dem særligt bløde, åndbare og milde mod huden.

Passer til alle: Der er elastiske komfortmanchetter i bleerne, så de altid sidder perfekt på din baby.

Mærkning: Alle bleerne i Lupilu-serien er mærket med Astma-Allergi Danmarks Blå Krans og Svanemærket.

Helt tæt til de helt små: Newborn og Mini har overlappende tætningsstrimler og lækagebarrierer, så de holder tæt, og I undgår uheld. Samtidig har de vådindikator, så du slipper for at åbne helt op for bleen blot for at tjekke, om den er våd.

Lupilu: En gennemtænkt ble fra inderst til yderstLupilu_5.jpg

Kom godt fra start

I Lupilu-universet finder du mere end bleer, pleje og snacks. Du finder også nemme opskrifter på babymad, kan printe kunst til børneværelset og kan se Lupilu pure collection, der er en serie superlækkert babytøj produceret af bæredygtig og økologisk bomuld.

Besøg Lupilu-universet

Meget mere end blot bleer

Med en lille ny er der behov for en masse tilbehør. I Lidl mener de, at kun det bedste er godt nok – også til de mindste. Derfor har de ikke kun bleer til alle aldre på hylden – de har også et sortiment fuld af gode og prisvenlige produkter til alt det, baby har brug for.

Derfor kan du finde både de klassiske pusle- og plejeprodukter og økologisk babymad og snacks. Besøg din lokale Lidl, og se udvalget af alt det, du har behov for med en lille ny i familien.

Læs mere om Lupilus produkter

6_614.jpg

Lupilu – alt det bedste til de helt små:

Bleer: Lupilu-bleer er kendetegnet ved høj kvalitet og fås i 9 forskellige størrelser og modeller, så du nemt kan finde den ble, der har den helt rette pasform til dit barn. Husk at holde øje med Lidl´s tilbudsavis, hvor du tit finder overraskende tilbud og spotvarer til dig og dit barn.

Pleje: Hos Lidl finder du altid et stort udvalg af pusle- og plejeprodukter? Fx finder du sensitive vådservietter, zinksalve og en serie af sensitive plejeprodukter.

Økologisk babymad: Det er en fryd at se barnets ansigtsudtryk første gang, det smager noget nyt, om det er bananmos, kartoffelmos eller noget tredje. Der er mange nye smagsindtryk, som barnet skal vænne sig til. Lidl har sørget for, at du altid har en masse gode og nemme muligheder. Vidste du fx, at alt Lidl´s babymad er økologisk og uden tilsat sukker og konserveringsmidler? Naturligvis.

IMG-5684_tekst.jpg