Baby på budget: Her er mærket, du skal kende

Baby på budget: Her er mærket, du skal kende

Bleer, plejeprodukter, sutter, snacks - og flere bleer. Vi kan ikke komme udenom, at en baby betyder nye udgifter. Men de behøver ikke nødvendigvis at vælte dit budget. Se bare her!

Som førstegangsforælder foregår træningen udelukkende i teorilokalet. Her går tiden typisk med at forestille sig, hvordan den nye holdopstilling fungerer i praksis, eller hvad sådan en lille, ny holdkammerat mon behøver af udstyr. For udover at det er helt fantastisk, og til tider udfordrende, kan det også være en dyr affære at byde en ny spiller velkommen.

Heldigvis findes der mærker, hvor kvalitet ikke udelukker fornuftige priser. Ét af dem er Lupilu – Lidls eget babybrand med alt, dit barn har brug for på hvert et lille skridt på vejen.

Kom godt fra start

Vi indrømmer det: Forældrerollen kan nogle gange være lige så krævende, som den er vidunderlig. En helt ny verden åbner sig, når du bliver mor for første gang, og det tager – helt naturligt! - tid at lære spillereglerne at kende. Men hverdagen med et spædbarn bliver trods alt lidt nemmere, hvis du har det rette udstyr ved hånden.

Med en lille ny kommer nemlig mange nye behov, der skal dækkes, og det betyder masser af indkøb. Derfor har dagligvarekæden Lidl sørget for, at forældre kan shoppe et stort udvalg af det, som både du og din baby skal bruge – uden at sprænge budgettet.

Under mærket Lupilu finder du alt fra bleer og plejeprodukter til måltider og snacks. Naturligvis i forskellige varianter og tilpasset forskellige alderstrin, så du nemt kan vælge det, der passer bedst til lige præcis din baby, og skifte til nye favoritter, som junior udvikler sig.

lupilu_bleer.jpg

Lupilu buksebleer er udviklet til at give dit barn maksimal bevægelsesfrihed. Bleerne er nemme at påføre og er skånsomme mod huden, fordi de er tynde og åndbare.

Kun det bedste er godt nok

Selvom det er rart at skåne pengepungen, er prisen naturligvis ikke det eneste, der batter, når du skal købe ind til din guldklump. Kvaliteten skal også gerne være i top - og særligt på de ting, I bruger hver eneste dag.

Vidste du fx, at dit barn let kan ende med at bruge mere end 2.000 bleer bare i løbet af det første år? 2000! Med andre ord giver det altså god mening, at mærket, du vælger, også har eksempelvis miljøet og ikke mindst dit barns bløde og følsomme babyhud in mente.

Af netop den årsag har Lupilus bleer både Astma-Allergi Danmarks Blå Krans og Svanemærket. Og det er langt fra det eneste! Bl.a. er al deres babymad – lige fra mos til frugtbarer og andre gode hverdagssnacks – økologisk og uden tilsat sukker og konserveringsmidler. Alt sammen til de samme gode priser, du kender fra din lokale Lidl.

Familie_tekst.jpg

Se hele Lupilu-babysortimentet fra Lidl her.

Vidste du?

At Lidl også har deres egen serie af babytøj, der er lavet af bæredygtig og økologisk bomuld. Alt tøjet i Lupilu Pure Collection er GOTS-mærket og bliver testet ad flere omgange for at sikre, at kvaliteten er i top, og at du altid får det allerbedste og blødeste til din baby.