GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Baby Shark
Foto: Pinkfong, screenshot fra Youtube Baby Shark er meget mere end en ørehænger.

Baby Shark

Nu kan du gå helt Baby Shark-amok med morgenmad, sko og badedyr

Du troede måske, at Baby Shark bare var en sang, som dit barn - og resten af verden – har skamhørt det seneste år, men Baby Shark-fænomentet er faktisk meget mere. Fx morgenmad!

En dejlig sommerferie med forhåbentligt masser af kvalitetstid med børnene er forbi, hverdagen banker på, og du er igen placeret foran arbejdscomputeren eller trukket i arbejdstøjet. Pludselig begynder du – spontant og ubevidst - at nynne/synge/tralle/brumme… ”Baby shark do do do do do doo”.

De fleste af dine kollegaer kan uden tvivl nynne med. For uanset om du har børn eller ej, så er det svært at undgå sangen ”Baby Shark”.

LÆS OGSÅ: Egmonts store børnefest

Siden sangen blev uploadet på YouTube i sommeren 2016, er den mildest talt gået viralt med flere end 3,2 milliarder visninger, hvilket sender videoen direkte ind på top-7 over mest sete videoer i Youtubes historie. 

Og hvis du troede, at Baby Shark begrænsede sig til at være en catchy ørehænger, tager du fejl, for selvfølgelig har nogen tænkt kloge, kommercielle tanker, når nu verdens børn synes, den samme sang er fed.

Du kan for eksempel iklæde dit barn Baby Shark-sko eller Baby-Shark-t-shirts

Baby Shark sko
Foto: Etsy
Baby Shark t-shirt
Foto: Zalando/Name it

Eller hvad med at servere Baby Shark-morgenmad? Kellogg’s lover en ”fin-tastic” smag! Du skal dog svømme til USA for at få en smagsprøve…

Baby Shark-morgenmad
Foto: Kellogg's

Du kan også købe en finger-figur med lysende finne, som synger Baby-Shark-sangen

Baby Shark Fingerling
Foto: Pingfong


Du kan selvfølgelig også købe syngende Baby Shark-badedyr til dit barns boblebad

Badedyr.jpg
Foto: Amazon/Pingfong

Og ellers kan du invitere til børnefødselsdag Baby Shark-style – blev inspireret her

Baby Shark-festidéer
Foto: Kidsactivities.com

 

Desuden afslørede tv-kanalen Nickelodeon tidligere på året, at de har planer om at producere en animationsserie baseret på Baby Shark.

Og for de få, som stadig ikke ved, hvad Baby Shark er, kan videoen ses, sangen høres og dansen læres herunder. Vi skal dog advare om, melodien sidder fast i dit hoved de næste par dage eller tre...

Se, hvad vi ellers skriver om: Gaver til børn