Barselsferie skaber fællesoplevelser og nærvær

Sponsoreret: Bleskift, søvnløse nætter og vasketøj i lange baner. Som nybagte forældre eller småbørnsfamilie kan der hurtigt blive brug for et afbræk fra hverdagen og en velfortjent ferie.

Sponseret indhold Af Annonce 31.mar.2017 Børn

Barselstid er vidunderlig, men den er også hårdt arbejde! Hverdagen kommer hurtigt snigende med krav og rutiner, og pludseligt har du mere brug for ferie, end da du arbejdede 37 timer om ugen. Så er det altså tid til et afbræk, hvor du og din familie rigtig kan nyde hinanden væk fra hjemmets fire vægge.

Heldigvis er muligheden for en perfekt barselsferie tæt på. Med feriecenterkæden Dayz by Landal GreenParks’ fem feriecentre i Jylland, behøver du ikke tænke på uudholdelige flyveture eller langstrakte køreture.  Her kan hele familien skabe fællesoplevelser og være sammen om at give masser af nærvær og tryghed i rolige, naturskønne omgivelser.

Skønne aktiviteter for store og små

Kreativt_vaerksted.jpg1000x560

Hos Dayz by Landal GreenParks er der sjov og forkælelse til alle størrelser. Hele familien kan muntre sig i det tropiske badeland, hvor der er særlige baby- og børnebassiner til de mindste og sjove vandrutsjebaner og modstrømskanaler til de større.

Der skal selvfølgelig også være tid til, at de allerstørste kommer helt ned i gear. Hvis I vælger at indlogere jer på Dayz Seaweast eller Dayz Rønbjerg, er der mulighed for netop det i wellness-afdelingerne, hvor du kan skrue helt op for velværet med blandt andet massager og ansigtsbehandlinger.

Imens kan din partner og børn nyde kvalitetstid i det kreative værksted, hvor der er mulighed for at tegne, male, spille spil eller læse en bog. Hvis spilopperne rigtig skal brændes af, er legelandet stedet at gøre det, ligesom der kan laves masser af udendørs sjov med legeplads, hoppepuder og trampoliner.

Alle Dayz by Landal GreenParks feriecentre ligger i naturskønne omgivelser, så babys lur kan oplagt tages i frisk luft under en lang, hyggelig gåtur med tid til at fordybe sig i hinanden og naturen.

Exceptionelle familie- og puslefaciliteter

Baby_i_badeland.jpg1000x560

Det er kun sjovt at være på barselsferie, hvis det er gjort nemt at have et spædbarn med. Hos Dayz by Landal GreenParks har man sørget for optimale familiefaciliteter i de dejlige feriehuse – men selvfølgelig også når de små skal pusles eller med i badelandet. 

Alle centre er udstyret med fine toiletter med gode pusleforhold, så du i ro og mag kan skifte baby. I omklædningsrummene til de tropiske badelande er der tænkt på alt i forhold til de små med pusleborde, små badekar og barne-/højstole. Der er endda kravlegård i både herre- og dameomklædningen, så du trygt kan lægge dit barn fra dig, mens du selv får badet og klædt om. Har du glemt badebleer, eller vil du bare spare plads i kufferten, så er det muligt at købe badebleer på feriecentrene. Du kan også lege både barneseng og -stol på forhånd og slippe for at slæbe de tunge nødvendigheder med hjemmefra.  

Hold ferie i hverdagene og spar penge

legeland-ronbjerg.jpg1000x560

Når der ikke er skolebørn, kan barselsferien sagtens ligge i hverdagene, og så er der mange penge at spare. Hos Dayz by Landal GreenParks er det nemlig billigst at holde ferie i hverdagene uden for højsæsonerne. Du og familien bestemmer desuden helt selv, hvor længe ferien skal vare, for Dayz by Landal GreenParks tilbyder valgfri ankomst- og afrejsedag, så ferien kan passes lige netop ind i jeres kalender og planer. Og så er det super nemt og sikkert at booke ferien online.

Lyder det fristende med en billig barselsferie indenfor landets grænser? Læs mere om Dayz by Landal GreenParks’ fem feriecentre og barselsferie på www.dayz.dk/billigst.


Henter...