Børneværelse med leg og liv

Børneværelse med leg og liv

Et børneværelse er fuld at legetøj og livlig aktivitet, så møblerne derinde må gerne stå som en diskret kulisse. Når legen er forbi, og det er tid til at rydde op og falde ned, er det vigtigt at rummet står visuelt roligt.

FLEXA har møbler, der rummer det hele. FLEXA’s klassiske serie Classic Storage der har været på marked i over 25 år, har fået nyt liv der imødekommer de krav og behov som et funktionelt børneværelse kræver. Den funktionelle børneklassiker har fået et lysere og lettere look. Dermed matcher serien den moderne skandinaviske stil og høje kvalitet, det internationale marked efterspørger.

1000x560_Advertorial_2

Skabt til børn

Idéen med kollektionen Classic Storage er visuelt at skabe ro på børneværelset, samtidig med at den høje grad af funktionalitet er bibeholdt.

Kollektionen består af solide opbevaringsmøbler, der både kan indgå som element i sengemiljøer, blive stablet og kombineret på forskellige måder eller stå selvstændigt. Møblerne er i årtier blevet brugt til blandt andet garderobe, opbevaring af legetøj og bøger, eller sengebord på børneværelser over hele verden.

Classic Storage har fået nyt liv med med støvede farver, der skaber en fredfyldt kulisse til løjer, latter og farverigt legetøj.

Kabinettet på Classic Storage er i massivt træ og fås i farverne Terra, hvidpigmenteret og natur. Som en nyhed er det muligt at få front på skabe og låger i douche pastelfarver, der matcher både piger, drenge og unisex. Farverne er Nordic Blue, Nordic Rose, Urban Grey og hvid.

Tre lag lak og hylder, der kan holde til 25 kg, er garanti for sikre møbler, der kan holde til slid i årtier og følge børnene gennem hele deres opvækst.

Læs mere om Flexa Classic Storage her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sponsoreret