Christian Degn

Foto: Klaus Bo Christensen / HER&NU Christian Degn mødte sin kæreste, Trine, for et år siden, hvor de blev sat op af Nybyggerkollegaen Mette Helena. Nu er de blevet forældre til en lille dreng.

“Følsom farmand”: Tv-vært Christian Degn er blevet far til en lille dreng

Nybyggerne-vært Christian Degn er blevet far for første gang. I fredags kunne han byde velkommen til en lille dreng, som kom til verden hjemme i lejligheden på Vesterbro.

Livet er blevet en hel del lykkeliger for tv-vært Christian Degn og hans kæreste, Trine. 

De er nemlig blevet forældre til deres første, fælles barn; en lille dreng, som kom til verden fredag. 

Det fortæller den stolte og rørte far på sin Instagram-profil, hvor han også deler en masse fine, nye billeder af sønnike og mor.

Og noget tyder på, at der var tale om en vaskeægte drømmefødsel. 

"Fredag 03.06.22 kl. 14.55 blev vi forældre til en velskabt dreng. Trine fødte herhjemme i lejligheden på Vesterbro. Det gik hurtigt. Jordemoderen ankom kl. 12.15. Og Trine siger, at 'den fødsel gik, lige som jeg havde drømt om!,'" skriver han blandt andet i opslaget og tilføjer så: 

"Faktisk sagde hun allerede fredag aften, at 'hvis man kan få så vild en glæde ud af det her, så er jeg klar til at føde igen. Nu!'"

LÆS OGSÅ: Er jeg gravid? Her er 16 tidlige tegn på graviditet

Som sin far

Opslaget løfter ikke sløret for navnet på den lille fyr, men Christian Degn kan fortælle, at han er 49 centimeter lang og vejer 3400 gram. Ifølge farmand har han også fået sig et par lange arme, som fægter rundt, når han bliver begejstret.

Og det kommer ikke fra fremmede, understreger Christan Degn. 

"Som sin far - vil venner hævde. Og han græder osse lidt - som sin far," skriver han. 

Til gengæld er den lille dreng rigtig god til at sove, lader tv-værten vide, og det tyder altså på, at de nybagte forældre har fået en god start på familieforøgelsen. 

LÆS OGSÅ: 15 seje facts om nyfødte

'Det er løgn'

Christian Degn mødte Trine Johst Vammen for et år siden gennem Instagram, efter han var blevet sat i udbud af Nybyggerkollegaen Mette Helena. Og det lader til at have været kærlighed ved første blik. 

"Jeg er så glad for, at jeg mødte Trine, og at jeg skal være far. Jeg har tit hånden på hendes mave, og der er i den grad gang i den. Jeg glæder mig helt vildt," har tv-værten tidligere fortalt til Billed-Bladet.

"Hvis jeg så mit liv for et år siden og havde fået at vide, at det var sådan her, det ville se ud et år senere, så ville jeg have sagt 'det er løgn'," fortalte han videre. 

Den lille, nyfødte dreng er både Trine og Christians første barn. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Fødsel, Kendte og Gravid

610x200_woordy_dmjpg.jpg