Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrifter
Opskrift på dampet rødspættefilet med svampe og jordskokkecreme til babys første mad

Opskrifter

Dampet rødspættefilet med svampe og jordskokkecreme

Nemme og sunde opskrifter fra babys første mos til hele familiens livretter.

Til 2 voksne og 2 børn

Alder: Fra 1 år

Ingredienser:

2 spsk olie

0,5 kg jordskokker

3 dl vand

Salt og peber

2 spsk olie

150 g svampe, fx champignoner og østershatte

Hakket persille

Salt og peber

250-300 g rødspættefilet uden ben

1 dl vand

Lidt citronsaft

Persillestilke

Sådan gør du:

Jordskokkerne renses, skrælles og skæres i mindre stykker. De sauteres i olien uden at få farve og vandet hældes på. De koges møre under låg i ca 15 min. De blendes herefter med kogevandet eller presses gennem en sigte og moses med kogevandet. Smages til med salt og peber.

Svampene renses og skæres i mindre stykker. Steges i olie på en meget varm pande i ca 2-3 min. Drysses med hakket persille og krydres med salt og peber inden de serveres.

Rødspættefileterne dampes under låg med vand, lidt citronsaft og lidt persillestilke i 3-4 min. Krydres med salt og peber og anrettes på den varme jorskokkecreme og de ristede svampe.

Server fx kogte ris eller kartofler til.

LÆS OGSÅ: Fiskefrikadeller med bagte rodfrugter og grov remouladesovs

LÆS OGSÅ: Mad med ske!

Se, hvad vi ellers skriver om: Baby og Babymad