TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 31. MARTS FOR KUN 239 KR.

Design selv flotte og farverige labels

Nu kan du gøre hverdagens kaos lidt mere overskueligt med dine egne labels, så det bliver nemmere for alle derhjemme at holde orden. Med den nye Bluetooth labelprinter fra Brother kan du hurtigt og nemt printe unikke labels via din smartphone.

I hverdagen med børn bruger vi meget tid på at få styr på helt simple ting. Men med noget så enkelt som labels, kan vi spare meget tid - og gøre hverdagen nemmere for hele familien.

Få styr på hjemmet

Med labels kan du nemmere holde orden i hjemmet. Hvad end det drejer sig om labels på plastikbeholdere til køleskabet eller i fryseren, til kasserne under sengen eller til børnenes legetøjskasser, så kan du nemt og hurtigt skabe mere orden ved blot at bruge labels.

For med labels bliver det nemmere for hele familien at holde orden, så I slipper for at bruge tid på at rydde op eller lede efter ting. P-touch CUBE fra Brother gør det også nemmere for børnene med muligheden for at designe og printe holdbare labels, med over 1000 symboler og emojis.

Ikke flere mistede vanter og madkasser

Der er ingen begrænsninger med P-touch CUBE: Du kan både printe labels på stoftape og stryge det fast i tøjet - eller lave laminerede labels til madkasser og penalhuse. De laminerede labels er ekstremt holdbare og går uden problemer i opvaskemaskinen, køleskab/fryser og udenfor. På den måde bliver det nemmere at identificere dine børns tøj og få det rigtige med hjem hver gang, hvis de har fået strøget en label på. Lige såvel som det bliver mere overskueligt at finde tingene, og få den rigtige madkasse og drikkedunk med hjem.

Orden både for børn og voksne

Det er ikke kun børnene og deres ting, der kan have glæde af at få labels på. Med labels i køkkenet bliver det nemmere at finde rundt i eksempelvis krydderier og andre fødevarebeholdere.

P-touch CUBE giver dig friheden til at gøre det mere personligt. Med mere end 1000 symboler og emojis, 23 fonte og 61 rammer er det kun fantasien, der sætter grænser - og sørger for, at dine labels aldrig behøver være kedelige.

Nemt og hurtigt

P-touch CUBE er en kompakt labelprinter, der forbindes til smartphones og tablets via Bluetooth. Al labelredigering foretages ved hjælp af P-touch Design&Print-app'en, som gratis kan downloades til iOS og Android, hvor du kan kreere labels i mange forskellige farver og størrelser og udskrive direkte.

Se hvordan P-touch CUBE virker:

Læs mere om P-touch CUBE her: