Det skal du vide om mælkesyrebakterier hos dig og dit barn

Det skal du vide om mælkesyrebakterier hos dig og dit barn

Mælkesyrebakterier er naturlige, gode bakterier, som findes i tarmsystemet. Men vidste du også, at 70 procent af immunforsvaret sidder i tarmen? Og at børns mikroflora bliver formet fra fosterstadiet og til de er to år?

Vi har alle sammen mælkesyrebakterier i vores maver og tarme.

Det kender vi voksne godt, men det gælder faktisk også vores børn. Fra børn bliver født og op gennem barndommen, skal deres maver og immunforsvar meget igennem. Tusindvis af forskellige fødevarer, massevis af førstegangsoplevelser og også en hel del baktusser – ikke mindst når barnet når institutionsalderen.

Det giver med andre ord god mening at gøre en sund mave til et indsatsområde hele livet – og det gøres bedst gennem sund og varieret kost.

Mælkesyrebakterier: Kan også bruges under graviditeten

En god mave- og tarmbalance er selvfølgelig også ønskværdigt, når man er gravid. Mange oplever træg mave under graviditeten – bl.a. på grund af jerntilskud og ændrede vaner.

Men med varieret og tarmvenlig kost, rigeligt med væske samt venepumpeøvelser kan mavekvalerne i mange tilfælde hjælpes naturligt på vej. En rar og sund model for både mor og baby.

Mens baby ligger lunt og godt i maven, er det nemlig via mor, barnet får al næring. Den sunde kost, vitaminer og mælkesyrebakterier, mor indtager, får den lille altså i den grad også glæde af.Prenant 614x600px.jpg

Baby fødes med sterilt tarmsystem

Når baby kommer til verden, er tarmsystemet helt uprøvet, og det betyder ofte mavekneb hos den lille i begyndelsen, bl.a. fordi tarmsystemet skal vænnes til passagen af mad og luft.

Under amning bliver mælkesyrebakterier overført til barnet via modermælken, som indeholder levedygtige bakterier, der stammer fra morens mikroflora. Men der findes også D-dråber med mælkesyrebakterier fra LACTOCARE Baby, så barnet får et ekstra tilskud af mikroorganismer sammen med den anbefalede dosis D-vitamin - der bl.a. bidrager til den normale funktion af immunforsvaret samt normal vækst og knogleudvikling.164411 Lactocare - Native Adds (billeder) Baby 614x600px.jpg

Små maver står model til meget

Børns tarmflora bliver opbygget fra fødslen, og til de er to år. Men behovet for en sund mave med en afbalanceret bakterieflora stopper naturligvis ikke derefter – det er et livslangt projekt.

Er dit børnehavebarn imidlertid ikke så begejstret for A-38 og andre syrnede mælkeprodukter, er LACTOCARE Kids tyggetabletter en nem måde at få mælkesyrebakterier indenbords.

Mælkesyrebakterier til mor, baby og børnehavebørn

LACTOCARE har specialiseret sig i mælkesyrebakterier til alle hele livet – også de helt små maver.

LACTOCARE Pregnant er et kosttilskud til gravide og ammende og indeholder tre milliarder mælkesyrebakterier fra tre forskellige stammer. Ved fødslen overføres bakterierne fra mor, og senere får baby de gode mælkesyrebakterier gennem modermælken. Derfor spiller kost før og under graviditeten samt under amning en vigtig rolle.

Produkt_2Lactocare_Pregnant_DK.jpg

LACTOCARE Baby er et flydende 2-i-1-kosttilskud, som indeholder den anbefalede dosis D-vitamin på 10 mikrogram til børn i alderen 2 uger til 24 måneder samt to slags levende mælkesyrebakterier til den lilles mave.

LactocareLactocare_draber_614.jpg

LACTOCARE Kids er mælkesyrebakterier på tabletform til børn fra tre år. Tabletten, der både kan tygges og synkes, har en sød smag af ananas, og indeholder to slags levende mælkesyrebakterier.

tyggetab_614.jpg

LACTOCARE kan købes på landets apoteker. Læs mere på LACTOCARE.dk.

Advertisement