GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Hold de små fødder varme

Hold de små fødder varme

Det bliver koldere i vejret og det kræver en varm sko. Læs mere her om ECCO URBAN SNOWBOARDER, en sko vi klart kan anbefale til vores børn

For børn er sne, regn og vandpytter lig med leg, kreativitet og latter. Men kælkning, sneboldskampe og et utal af hop i vandpytterne kræver det helt rigtige fodtøj – især, når legen bliver så sjov, at man helt glemmer at det er koldt i vejret. Men med det helt rigtige fodtøj kan børnene både lege og holde varmen - uanset vejret og antallet af vandpytter, der skal hoppes i.

ECCO har sine rødder i Danmark og har eksisteret i mere end 50 år. Netop derfor har de ligeledes den fornødne viden til at lave den perfekte sko til vores børn.

Det er netop det, ECCO har haft fokus på de sidste 40 år, når virksomheden har udviklet børnesko, der er specialdesignet til det danske efterårs- og vintervejr.

ECCO URBAN SNOWBOARDER støvlen er ekstremt godt isoleret med en fin lille refleks på hælen. Og så er den resultatet af længere tids forskning og udvikling, hvor fokus netop har været på børns leg sammen med behovet for at fødderne kan ånde samtidig med, at støvlen skal være vandtæt. ECCO URBAN SNOWBOARDER støvlen har derfor også en god GORE-TEX® beskyttelse.

ECCO URBAN SNOWBOARDER fås i disse farver: 

ECCO Urban Snowboarder Blå

ECCO Urban Snowboarder Rød

Andre flotte modeller, som holder vand og kulde ude: 

Foruden Ecco Snowboarder, så tilbyder og sælger Ecco også andre flotte, funktionelle og komfortable sko til dine børn.
I sortimentet findes bl.a. ECCO JANNI og ECCO URBAN MINI.
To par sko der er perfekte til de kommende måneder med masser af udendørs leg i alt slags vejr.  

ECCO JANNI med Gore-Tex/warmlining, str. 27-35
ECCO URBAN MINI med Gore-Tex/warmlining, str. 20-30

 

”Vi er enormt optaget af at designe sko, som både er funktionelle og moderne, så børnene og deres fødder får så meget ud af sæsonens eventyr som muligt”, fortæller Simone Wahrheit, der er designer ECCO KIDS.
Designekspert på børnesko, Simone Wahrhelt

"Det er en konstant udfordring at designe sko, hvor der aldrig må gås på kompromis med komfort, funktionalitet og stil. De små fødder skal kunne vandre og udforske verden - helt uden hindringer”.                          

Target URL : https://track.adform.net/C/?bn=24592926 1x1 pixel counter :