Stor børnefest på Nordisk Film

Foto: Presse Kom med Vores Børn til kæmpe børnefest.

Stor børnefest på Nordisk Film

Kom med til efterårets store børnefest 14. og 15. september

Kom med til en forrygende dag, når Egmonts stærkeste børnebrands: Vores Børn, Carlsen og Min Bio inviterer til kæmpe børnefest i Nordisk Film i Valby. Hvad enten du er tre eller ti år, er der masser af underholdning og sjove aktiviteter.

Der er fest for børnefamilierne, når Danmarks største mediekoncern, Egmont, slår portene op til en kæmpe børnefest i weekenden 14. og 15. september.

Festen holdes som et samarbejde mellem tre stærke Egmont-aktører; Nordisk Film, børnebogsforlaget Carlsen og Egmont Publishing-universet Vores Børn, som alle arbejder under det samme velkendte slogan; We Bring Stories to Life.

Og det handler netop om at bringe historier til live, når Egmonts Store Børnefest løber af stablen i samarbejde med forfattere, som udgiver på vores forlag, og de kendte og elskede børnefigurer, som også har hjemme hos Egmont – enten i bogform, i blade eller på film.

Mød Rasmus Klump og rock med Hundebøll 

Børnene kan blive dus med dyrene med Sebastian Klein, få krammere af Rasmus Klump, møde en vaskeægte Anders And-tegner, skyde på mål med Bækager Boldklub, rocke med Mattias Hundebøll, se film i biografen, besøge den populære Olsen Banden-udstilling, spille de nyeste PlayStation spil eller få sved på panden til diskodans.

”Hvad enten børnene er tre eller ti år, er der masser af underholdning og sjove aktiviteter. Vi håber at se så mange familier som muligt til Egmonts Store Børnefest, hvor vi levendegør alt det, vi arbejder med til dagligt – i film, bøger og magasiner,” siger medarrangør og chefredaktør på magasinet Vores Børn, Mette Hovmand-Stilling.

Der kan købes billetter til Egmonts Store Børnefest 14. eller 15. september til en billetpris på 90 kr. pr. person – gratis for børn under 1 år.

Læs mere og køb billet

Se, hvad vi ellers skriver om: Fødselsdag og Børneopdragelse