Få inspiration til børnenes univers

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: All About Kids, FABELAB, Outletland, Leg & Idé, Maileg, Sanseriget Shop & Filibabba

Få inspiration til børnenes univers

Vores børn skal selvfølgelig have det bedste, så de både kan lege, lære og udvikle sig gennem hele barndommen.

Men børneuniverset kan være en jungle, og det kan være svært at bevare overblikket på de mange hjemmesider og butikker, når legetøjet og interiøret både skal være sjovt, lærerigt og bæredygtigt.

Vi har derfor samlet en række spændende butikker, som alle har lækkert tøj, interiør og meget mere til de mindste. Følg dem på Instagram og få inspiration til børnenes garderobe og børneværelse.

All About Kids - Lækkert legetøj og interiør til de mindste

FABELAB - Fantasifulde produkter til børnenes hverdag

Outletland - Gå på opdagelse i Danmarks største børnetøjsoutlet

Leg & Idé - Legetøj med fokus på den gode leg og læring

Maileg - Inspiration til børnenes yndlingslege

Sanseriget Shop - Legetøj til den frie leg

Filibabba - børneinteriør i tidløst design

Lækkert legetøj og interiør til de mindste

All About Kids er en nordisk inspireret børnebutik fyldt med legetøj og interiør til de mindste. Her finder du et bredt udvalg af kendte danske og udenlandske mærker såsom Konges Sløjd, Liewood, Jellycat, Vilac, Djeco og mange flere.

All About Kids fejrer 4 års fødselsdag fredag d.01/10 til og med lørdag d.02/10, hvor du kan spare 15% på alle varer både i butikken og på www.allaboutkids.dk.

Følg med hos All About Kids og bliv inspireret af deres unikke og spændende univers .

Fantasifulde produkter til børnenes hverdag

FABELAB er et skandinavisk børneinteriørmærke, grundlagt i København, der sætter en stor ære i at skabe fantasifulde, kvalitetsprodukter til hverdagsbrug.

Produkterne er æstetisk tiltalende og med en funktionalitet, der stimulerer barnets sanser og udløser deres fantasi igennem forskellige stadier i deres udvikling.

FABELABs fundament bygger på at være en bæredygtig virksomhed, anvende organiske materialer og designe produkter, der kan transformeres i takt med at barnet vokser.

Følg @fabelabdk på Instagram eller hop forbi deres webshop og bliv klogere på deres legende univers.

Gå på opdagelse i Danmarks største børnetøjsoutlet

Outletland er Danmarks Største Børnetøjsoutlet, som besøger ca. 20 byer hvert år. Hos Outletland finder du kvalitetsbørnetøj fra mere end 35 forskellige brands og ikke mindst en STOR afdeling med spændende legetøj – og du får altid min. 50% rabat!

Mangler du noget legetøj til den lille, så kan du med sikkerhed finde det hos Outletland. Følg med på Outletlands Facebook og se hvilken by de besøger næste gang.

Næste by Outletland besøger er, København, når Outletland kommer til Bella Center d. 30. september – 22. oktober. Se mere her: Outletland.dk/KBH

Legetøj med fokus på den gode leg og læring

Leg & Idé er en legetøjsbutik, som genskaber børns magiske legeunivers. Butikken har fokus på den gode leg og læring, oplevelser og inspiration baseret på håndplukket kvalitetslegetøj og mindre plastik.

Leg & Idé har et righoldigt udvalg af kreativt, sjovt og anderledes legetøj til både store og små. Du finder også de velkendte mærker som Lego, Barbie, Djeco, Maileg, Jellycat, Mamamemo, Our Generation, Sylvanian Families, Melissa & Doug, og herudover brætspil, bøger, udeleg, halloween og jul.

”Vi håber, at du er blevet inspireret, og vi glæder os til at møde dig i butikken og online,” siger  Prinsesse Pia, Helle Haleløs og Pia Langstrømpe fra Leg & Idé i Charlottenlund.

Inspiration til børnenes yndlingslege

Maileg er et dansk brand, som designer charmerende og tidløst legetøj, skabt til at inspirere børns favoritlege og historier gennem generationer.

Udforsk det magiske univers, som rummer alt fra en familie af mus med masser af tilbehør, rangler til de helt små til bløde bamser, der giver de bedste kram.

Mailegs legetøj er fyldt med kreative detaljer, som giver de bløde venner en sød personlighed og gør dem sjove at lege med.

På Mailegs hjemmeside finder du inspiration til, hvordan du starter din Maileg -samling samt tips og viden om Maileg-universet.

Følg @mailegworld og udforsk deres univers af leg og kreativitet.

Legetøj til den frie leg

Sanseriget Shop sælger topkvalitetslegetøj til børn. Med deres legetøj kan barnet lade fantasien tage kontrol og lave verdensbyggeri ud af træklodser og tal, figurer, magnethuse og løse dele m.m.

Alt deres trælegetøj er håndlavet af bæredygtigt træ og malet med vandbaserede farver fri for skadelige kemikalier. Bæredygtigt og sikkert legetøj er deres største fokuspunkt.

De er også eneforhandler af visse legetøjsmærkevarer i Danmark.

Børn trives bedst til leg, når legen ikke har bestemt formål eller slutning. Hos Sanseriget Shop fokuserer de derfor på fri leg, kreativitet og fantasi for barnet.

Følg @sanserigetshop og være en del af deres fantasifulde verden.

Børneinteriør i tidløst design

Filibabba er et dansk GOTS-certificeret designbrand, der designer og udvikler babyprodukter og børneinteriør i tidløst design med stort fokus på bæredygtighed, kvalitet og multifunktionalitet.

Det er med udgangspunkt i Filibabba’s egne erfaringer fra en hverdag med børn, at de udvikler børneprodukterne. Alle deres produkter er lavet med kærlighed og yderste respekt for miljøet og de mennesker de arbejder sammen med.

De er GOTS certificeret. De laver tidsløst design. De er et bæredygtigt brand. Det er noget for din baby!

Følg @filibabba_denmark på Instagram eller besøg deres webshop og lækre kvalitetsprodukter til dit barn.

Se, hvad vi ellers skriver om: Shopping og Gaver til børn