Færøske fabler podcast
Foto: Alek Modin Holm Hør mystiske fortællinger fra Færøerne på podcast-appen Talk Town.

Trolde, kællinger og kongesønner: Nu kan dit barn lytte til podcast fra Færøerne

Podcast-app’en Talk Town lancerer spritny podcast til børn, og denne gang går turen hele vejen til Færøerne.

Der er masser af sagn og fabler, som er blevet genfortalt på Færøerne gennem generationer.  Nu kan alle landets børn lytte med i Talk Towns nye podcastserie ’Færøske Fabler, som mest er til børn på 5-12 år, men naturligvis også for deres forældre og andre interesserede.

‘’Mange børn i Danmark kender ikke til de 18 øer i Atlanterhavet – det vil vi gerne ændre på. Med denne podcastserie håber vi at kunne gøre den del af rigsfællesskabet til en del af børnenes bevidsthed og samtidig udbrede nogle af de gamle fortællinger, der er gået i arv i generationer’’, siger fortæller Mette Hovmand-Stilling, redaktør for Egmont Publishings podcastunivers, Talk Town.

Det er journalist Rikke Mia Skovdal, der selv er bosat i Thorshavn, som tager børn og voksne med på en rejse ind i det eventyrlige, forunderlige univers.

Færøske Fabler er en del af Talk Towns tilbud til børn, som bl.a. også rummer Sebastian Kleins fortællinger om seje dyr. I Færøske Fabler er der historier fra blandt andet Klaksvik, Sandø og Troldenæs.

LYT TIL 'FÆRØSKE FABLER' PÅ TALK TOWN HER

Talk Town for børn

FB_profilbillede.jpg

På Talk Town finder du masser af andre fede podcasts til børn, bl.a. kan ungerne lade sig fortrylle af fortællinger om hekse og trolde i ”Færøske fabler” eller tage en tur med ind i videnskabens verden med ”Radionauterne”. Anbefales til børn i alderen 4-12 år. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast