Færøske fabler podcast

Foto: Alek Modin Holm Hør mystiske fortællinger fra Færøerne på podcast-appen Talk Town.

Trolde, kællinger og kongesønner: Nu kan dit barn lytte til podcast fra Færøerne

Podcast-app’en Talk Town lancerer spritny podcast til børn, og denne gang går turen hele vejen til Færøerne.

Der er masser af sagn og fabler, som er blevet genfortalt på Færøerne gennem generationer.  Nu kan alle landets børn lytte med i Talk Towns nye podcastserie ’Færøske Fabler, som mest er til børn på 5-12 år, men naturligvis også for deres forældre og andre interesserede.

‘’Mange børn i Danmark kender ikke til de 18 øer i Atlanterhavet – det vil vi gerne ændre på. Med denne podcastserie håber vi at kunne gøre den del af rigsfællesskabet til en del af børnenes bevidsthed og samtidig udbrede nogle af de gamle fortællinger, der er gået i arv i generationer’’, siger fortæller Mette Hovmand-Stilling, redaktør for Egmont Publishings podcastunivers, Talk Town.

Det er journalist Rikke Mia Skovdal, der selv er bosat i Thorshavn, som tager børn og voksne med på en rejse ind i det eventyrlige, forunderlige univers.

Færøske Fabler er en del af Talk Towns tilbud til børn, som bl.a. også rummer Sebastian Kleins fortællinger om seje dyr. I Færøske Fabler er der historier fra blandt andet Klaksvik, Sandø og Troldenæs.

LYT TIL 'FÆRØSKE FABLER' PÅ TALK TOWN HER

Om Talk Town

FB_profilbillede.jpg

Talk Town er ejet af Egmont Story House, som blandt andet ejer magasinerne Vores Børn, Alt for Damerne, Eurowoman og Anders And. Hvis du er printabonnent på en af vores titler, er Talk Town gratis for dig.

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast

610x200_woordy_dmjpg.jpg