Fugtighed til tørre kinder

Fugtighed til tørre kinder

Børnenes kolde og tørre kinder kræver ekstra fugtighed i de mørke vintermåneder

De kolde måneder i vinterhalvåret er hårde for vores børns kinder. Mens flyverdragter og vinterstøvler holder kroppen varm, er især kinderne udsatte, når børnene leger eller dyrker sport i den bidende kulde. De lave temperaturer og den tørre luft indendørs gør, at huden tørrer ud og får en ujævn og sprækket overflade, som er mere sårbar overfor bakterier og infektioner.

Decubal har derfor udviklet en allround creme til børn, som forebygger og plejer tør og sart hud. Decubal Junior Cream indeholder sikre, milde ingredienser og kan bruges på hele kroppen. Juniorcremen er lige som alle andre Decubal-produkter Allergy Certified, så risikoen for allergi er minimeret.

junior-cream_NY.png

Decubal Junior Cream kan bruges dagligt over hele kroppen af børn i alle aldre, men er især effektiv på udsatte områder som ansigt, kinder, hænder, fødder og bleområdet. Den indeholder glycerin, som beskytter huden mod fugttab, og er naturligvis helt uden parfume og farvestoffer.

Huden har brug for fugt

Tør hud er meget almindeligt i vores nordiske klima og kan skyldes mange forskellige ting og opleves på forskellige måder. Nogle har blot en følelse af tørhed og lidt stram hud, mens andre har så tør hud, at den sprækker. Nøjagtigt som et hus, der er opbygget af mursten med mørtel imellem, er hudens overflade opbygget af hornceller. Mellem disse celler er der fedtstoffer, de såkaldte lipider. I sund hud sørger lipiderne for at binde fugten i huden og skabe en beskyttende barriere, der forhindrer, at vandet fordamper.

I tør hud er der for lidt af denne ”mørtel”, og det betyder, at den ikke kan binde fugt og vand. Vandet fordamper, og huden bliver tør. Jo ældre man bliver, desto mere almindeligt bliver problemet, da hudens evne til at binde fugt nedsættes med alderen.

Tæt samarbejde med hudlæger

Siden 1974 har Decubal arbejdet tæt sammen med hudlæger for at udvikle effektive og samtidig milde og skånsomme produkter, der plejer og fugter tør og følsom hud. Decubal består i dag af en hel række hudplejeprodukter til både krop og ansigt samt vask. Alle Decubal-produkter er frie for parfume, farvestoffer

og parabener. Det mangeårige samarbejde med dermatologer, hudplejeeksperter og toksikologer i Skandinavien betyder, at Decubal løbende sikrer sig, at de altid har det rigtige sortiment til pleje af tør hud, samt at produkterne er af optimal kvalitet.

Til hele familien

Gennem årene har Decubal udviklet et bredt sortiment af specialprodukter til tør og sensibel hud, og der er også kommet nye “familiemedlemmer” til. Decubal anbefales til daglig pleje af hele kroppen og kan bruges af hele familien. Da Decubal er irritationstestet, uparfumeret og har en dokumenteret effekt, anvendes cremerne også mod problemhud af professionelle indenfor hudpleje.

Decubal fås kun på apoteket, hvor du også kan få hjælp og vejledning til de bedste hudplejeprodukter til lige netop din hud.

Se, hvad vi ellers skriver om: Hudpleje