Forårstøj og overgangstøj
Fyld forårsgarderoben med skønt nyt tøj og nye sko til dit barn.

Forårstøj og overgangstøj

Forårstøj til dit børnehave- og skolebarn

Slut med kulden! Foråret er på vej og du kan begynde at klæde dit barn i lettere overgangstøj, som termo, fleece og skaljakker.

Artiklen indeholder sponsorerede links

Husk, når du køber overgangstøj

PLADS TIL SWEATER Vælg en jakke, der er stor i modellen og størrelsen. Så er der nemlig plads til en varm trøje, når forårskulden napper. Sidegevinst: Jakken kan genbruges i sensommeren og efteråret.

VÆLG VINDTÆT STOF Blæsten suser lige gennem bomuldsstof, men bremses af vindtæt materiale. Smart i det lumske forårsvejr.

PÅ MED ULDEN Klæd din seje eventyrer på med undertøj i 100 procent uld. Det skal du gøre i alle måneder med ‘r’ i – og der er jo ‘r’ i både marts og april!

HUSK CHILL-FAKTOREN Blæser det? Så skal junior klædes godt på! Luften føles nemlig koldere i stormvejr. For eksempel vil en vindstyrke på ti meter i sekundet få fire grader til at føles som to graders frost. Brrr!

OVERTRÆKSTØJ Vælg tøj, der let kan reguleres. Med et sæt termotøj eller regntøj med foer kan din bandit hurtigt klædes varmere eller koldere på. Og så kan I heldigvis lade den tunge flyverdragt hænge derhjemme.

BRUG SKOENE ‘Læderskoene er kun til fint brug.’ Når du køber nye, dyre sko, er det nærliggende at lade dem stå i skabet til særlige lejligheder. Lad være. De skal på, inden de små plader bliver for store – ellers ender de bare med ikke at blive brugt.

LÆS OGSÅ: Er det forkert af klæde sine tvillinger i ens tøj?

LÆS OGSÅ: Forårstøj fra A-Z

LÆS OGSÅ: 7 sunde tip til foråret

Se, hvad vi ellers skriver om: Børnetøj og Shopping