Foto: Gettyimages

Gå ikke glip af disse tilbud til dine børn

Inden du ved af det, er det sommer, og børnenes garderobe skal opdateres. Sommeren byder også på børnefødselsdage, og det betyder farverigt pynt og piratfester.

Dertil kommer de sjove gaveideer – det kunne for eksempel være køretøjer og legekøkkener i lækkert træ. Det hele kan du få til nedsat pris fra flere populære brands, hvis du er hurtig.

Læs nedenfor hvordan du sparer 20% på 6 lækre webshops. 

Vildt tilbud hos Kidsluxury.dk: Spar 20% i 20 dage!

Eksklusivt børnetøj, interiør og legetøj

Vi er glade for at kunne give dig en eksklusiv rabatkode, som giver 20% i 20 dage!

Hos Kidsluxury.dk finder du både velkendte og upcoming brands. Find bl.a. lækkert børnetøj fra Petit by Sofie Schnoor, Noa Noa Miniature, POPUPSHOP og byLindgren. 
Ud over eksklusivt børnetøj, forhandler vi også lækkert tilbehør og interiør fra bl.a. Cam Cam, BORN Copenhagen og Meraki Mini. I vores legetøjskategori finder du også bæredygtigt legetøj fra bl.a. Plantoys og Loullou. 

Uanset om ungernes forårs- og sommer-garderobe skal opdateres, eller du er gravid og skal købe ind til babys ankomst, finder du både lækre varer og kyndig vejledning hos os. Personlig og nærværende kundeservice er omdrejningspunktet for Kidsluxury.dk, og vi står altid klar til at hjælpe dig.

Hold fødselsdag med flotte temaer til din lille guldklump

Festartikler og bordpynt

Hos Holycannoli.dk finder du bordpynt og festartikler til livets store begivenheder.

Pynt op til prinsessefest med glimmer og pasteller eller send astronauterne ud i rummet med raketter og stjerner. Hos HolyCannoli.dk finder du papkrus, paptallerkener, servietter, sugerør mm., og det er kun fantasien, der sætter grænsen, når du kan blande på kryds og tværs af vores mange temaer.

Den første fødselsdag eller en temafest med Enhjørning og Regnbuer, Paw Patrol, Harry Potter, Havfrue, Hawaii Luau, Frost, Cowboy Fest, My Little Pony og mange, mange flere. Gå på opdagelse i en verden af bordpynt og engangsservice i de flotteste farver og motiver fra mærker som Meri Meri, My Little Day og GingerRay og få masser af inspiration blandt pinata, balloner, guirlander og vimpler. Kort sagt har HolyCannoli.dk alt det, der sætter prikken over i’et til den helt perfekte børnefødselsdag.

Hos Mammashop.dk finder du det bedste til mor og barn inden for graviditet, amning, sikkerhed og interiør!

Mammashop.dk

Med udgangspunkt i vores tre grundlæggende værdier, bæredygtighed, sikkerhed og medmenneskelighed, vælger vi de lækreste varer til dig og dit barn. Det betyder at alle produkter er nøje udvalgt med kritiske øjne og med stor fokus på én eller flere af vores tre værdier. 
Mammashop.dk har et stort udvalg af lækre produkter til dig mens du er gravid – og selvfølgelig også når du ammer. Hos Mammashop.dk finder du både fine ammebh’er, støttebælter, ammepuder og meget, meget mere. 
Til dit barns første tid har vi et lækkert udvalg af blandt andet interiør, sengetøj og andre hyggelige produkter. Vi har selvfølgelig også et bredt udvalg af sikkerhedsprodukter, så du let kan gøre det sikkert for dit barn at færdes i hjemmet. På Mammashop.dk finder du bl.a. sikkerhedsgitre, hjørnebeskyttere, skuffelåse og meget andet. 
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Mammashop.dk!

Trælegetøj til de 0-5årige


Legemad i træ og meget andet.

Hos Fabelfugl.dk finder du alt i kategorien trælegetøj. 
Er du på jagt efter nyt lærerigt legetøj, puslespil, musikinstrumenter eller lækkert interiør finder du det på Fabelfugl.dk. Stort udvalg af legetøj fra kendte mærker som Vilac, Le Toy Van, Rubens Barn, Moulin Roty og mange flere. Fabelfugl.dk har et bredt sortiment af legemad, legekøkkener, babylegetøj, køretøjer, puslespil og spil i træ.
Altid fast lav fragtpris og fri fragt over 399. Hurtig levering og mulighed for levering til hoveddøren. Kunderne giver 5 stjerner på trustpilot.

Det gode legetøj, som styrker barnets udvikling

Vandbaner

Vil du have 20 % rabat på rigtig godt legetøj - så kast dig ud i vores univers og shop løs .
Hos Børn i balance finder du alt det gode legetøj, som styrker barnets udvikling. Her får de stimuleret sanserne, motorik, balance, fantasi, kreativitet, sociale kompetencer og sproget. Her er legetøj som er godt at lege alene med, til rollelege, til regellege, til bevægelse, til konstruktionslege, til fordybelse osv.

Læg især mærke til vores motoriske legetøj fra Gonge, de skønne vandbaner fra Aquaplay, kufferterne fra Trunki, legekøkkener og legemad fra Mamamemo samt meget mere .

Little forest er smørblødt, simpelt og cool økologisk basistøj til babyer og børn i alderen 0-6 år.

Little forest

Høj kvalitet produceret i Portugal og designet i Danmark til fornuftige priser og med salg direkte fra vores egen webshop.
Afdæmpet og enkel farveskala med dybt rodfæste i et nordisk og minimalistisk univers.
Little forest er så lækkert, at man næsten ønsker at eje det til sig selv.