Gigi Hadid og Zayn Malik
Foto: Getty Images Topmodel Gigi Hadid og sanger Zayn Malik er blevet forældre til en lille pige.

Se de søde billeder: Topmodel Gigi Hadid er blevet mor

Den 25-årig model Gigi Hadid og sanger Zayn Malik er blevet forældre til deres første barn – en lille pige. Det bekræfter kendisparret på Instagram.

Rygterne har floreret i både danske og internationale medier – har Gigi Hadid født? Og endeligt er det blevet bekræftet – ja, det har hun. Torsdag morgen dansk tid lagde topmodellen et billede af en lille hånd på sin Instagram-profil.

Med teksten “Our girl joined us earth-side this weekend and she’s already changed out world. So in love 🥺💕” afslører Gigi Hadid, at den lille pige kom til verden i weekenden.

Også farmand Zayn Malik – som er bedst kendt fra sine dage som medlem af det populære boyband One Direction – har annonceret den store nyhed på Instagram med et billede.

Hans opslagsteksten lægger heller ikke skjul på både glæden, stoltheden og kærligheden, der har ramt de nybagte forældre:

"Our baby girl is here, healthy and beautiful🙏🏽❤️
To try put into words how i am feeling right now would be an impossible task. The love I feel for this tiny human is beyond my understanding. Grateful to know her, proud to call her mine, and thankful for the life we will have together x"

LÆS OGSÅ: Gigi Hadid og Zayn Malik venter første barn

On/off-parret

Topmodellen og popstjernen begyndte at date tilbage i 2015 og dannede par frem til 2018, hvor det kom frem, at parret var gået hver til sit. Siden da er det gået op og ned, og ved udgangen af 2019 kom det frem, at de for alvor er back on track.

I slutningen af april i år offentliggjorde Gigi Hahid, at parret ventede deres første barn på i The Tonight Show med Jimmy Fallon. Det skete efter rygterne om en graviditet florerede i medier verden over.

Parret har efterfølgende været meget private om graviditeten, og først for en måned siden lagde Gigi Hadid selv en række graviditetsbilleder op på sin instagram.

Gigi Hadid har tidligere fortalt, at graviditeten er en silver lining i en corona-tid, og at parret nyder, at de kan være hjemme og sammen om at opleve graviditeten dag for dag.

I disse coronatider er der måske stadig en god chance for en delt barsel for kendisparret.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og Gravid