Gigi Hadid er gravid

Foto: Getty Images 25-årig topmodel Gigi Hadid og sanger Zayn Malik bekræfter nu, at de venter deres første barn.

Så er det bekræftet: Topmodel Gigi Hadid er gravid

Den 25-årig model er gravid og venter sit første barn med sangeren Zayn Malik. Det bekræfter Gigi Hadid nu endelig selv, efter flere amerikanske medier har skrevet om graviditeten.

Der er dømt babylykke i kendisland. Topmodellen Gigi Hadid er gravid, og farmand er hendes on/off-kæreste, 27-årig sanger Zayn Malik, som nok er bedst kendt for sin hoftevridende tid i det britiske boyband One Direction.

LÆS OGSÅ: Coronavirus: 34-årige Benjamin sad på parkeringspladsen og så sin søn blive født på Facetime

Topmodellen og popstjernen begyndte at date tilbage i 2015 og dannede par frem til 2018, hvor det kom frem, at parret var gået hver til sit. Siden da er det gået op og ned, og ved udgangen af 2019 kom det frem, at de for alvor er back on track.

Parret har med al tydelighed forsøgt at holde lav profil og undladt at poste billeder af hinanden på de sociale medier, siden de fandt sammen igen tilbage i december. Dog er enkelte undtagelser blevet gjort undervejs. Blandt andet på Gigi Hadids 25 års fødselsdag d. 23. apri, hvor en lille videosekvens med både farmand in spe og model-søster Bella Hadid var med.

Endeligt bekræftet

Denne gang lader det til at være alvor mellem de to. Efter flere rygter, anonyme kilder og breaking-artikler i de amerikanske sladderblade har Gigi Hadid nu selv endeligt bekræftet, at parret venter deres første barn sammen. Det skete i programmet The Tonight Show Starring Jimmy Fallon - home edition, hvor Gigi Hadid udtaler:

"Obviously we wish we could have announced it on our own terms, but we're very excited and happy and grateful for everyone's well wishes and support." 

Det var altså ønsket at kunne holde på den søde hemmelig og selv bestemme, hvornår verden skulle have nyheden, men da dette ikke har været muligt, er parret både glade og taknemmelige for de mange lykønskninger og opbakning.

Hun fortæller også, at graviditeten er en silver lining i en corona-tid, og at parret nyder, de kan være hjemme og sammen om at opleve graviditeten dag for dag.

I interviewet afslører hun samtidig, at Everything bagels er en af hendes helt store craving i graviteten. Hvor langt hun er henne, omtales ikke, men ifølge kilder tæt på parret er hun cirka 20 uger henne. Altså cirka halvvejs i sin graviditet.

The ultimate sweetheart

Gigi Hadid er ikke bare Amerikas, men hele verdens sweetheart og det ultimative symbol på en ny generation af supermodeller, der er blevet superstjerner; en såkaldt Instagram-model.

Gigi Hadid er datter af den hollandsk-amerikanske tv-personlighed og tidligere model Yolanda Hadid og Mohamed Hadid og storesøster til topmodellen Bella Hadid.

For mange står hun som naboens datter; den søde pige med de runde æblekinder og lange stænger, og det også dét, der har fået hendes modelkarriere til at tage fart på rekordtid. Så meget fart, at hun i 2018 lå på 7. pladsen på Forbes liste over de 10 bedst betalte modeller.

Bevares, de knap 52 mio., der følger med det søde liv, hun lever på Instagram, har også en andel i populariteten.

Gigi Hadid og Zayd Malik skulle eftersignende være i selvvalgt karantæne med Hadid-familien på deres gård i Pennsylvania.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og Gravid

610x200_woordy_knap2.jpeg