SIDSTE CHANCE – KOM MED TIL DANMARKS HYGGELIGSTE KVINDELØB

Brigitte Nielsen og Mattia Dessi
Foto: Sisse Stroyer (2012, i DR1s Maestro) Gitte Nielsen er i dag gift med den 39-årige italienske bartender Mattia Dessi.

54-årige Gitte Nielsen viser stor gravid mave frem på Instagram

Det er 23 år siden, at Brigitte Nielsen, bedre kendt som Gitte Nielsen – eller Brigitte Stallone, fik sin sidste søn. Nu viser hun en stor gravid mave frem på sin Instagram-profil - til stor forvirring for hendes følgere.

Obs: Artiklen er opdateret den 7. juni 2018, efter at Gitte Nielsen har lagt et nyt billede op på sin Instagram-profil, hvor den gravide mave er svær at få øje på.

I en alder af 54 år er det stadig ikke for sent at udvide familien. I hvert fald ikke for den dansk-amerikanske skuespiller Gitte Nielsen, hvis man skal tro hendes Instagram-profil, hvor hun i slutningen af maj lagde et billede op af en stor gravid mave med teksten ”family getting larger”.

Der har hersket tvivl blandt nogle af Gitte Nielsens følgere om, hvorvidt graviditeten var en realitet, eftersom hun har delt flere billeder af sig selv i de seneste måneder, hvor den store mave var svær at få øje på.

Parret bekræftede dog deres Instagram-post over for Ekstra Bladet i slutningen af maj - via Gitte Nielsens management - og har nu også "bekræftet graviditeten" over for avisen.

Gitte Nielsen har allerede fire børn, hvoraf hun fik den første for 34 år siden som 20-årig.

Ikke samme far

Gitte Nielsen har fire ægteskaber bag sig og har fået børn med tre af de mænd.

Hendes ældste søn, Julian, fik hun med filminstruktøren Kasper Winding, hendes næstældste søn, Killian Marcus, fik hun med fodboldspilleren Mark Gastineau og hendes to yngste, Raoul og Douglas, fik hun med racerkøreren Raoul Ayrton Meyer Jr.

Gitte Nielsen har også - under stor mediebevågenhed - dannet par med den amerikanske skuespiller og producer Sylvester Stallone, som hun blev gift med i 1985 som 22-årig og skilt fra 19 måneder senere.

I dag er Gitte Nielsen gift med den 39-årige italienske bartender Mattia Dessi.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Kvinder du skal kende og Gravid