SPONSORERET indhold
Lav god mad til mange dage
Forbered dig til tiden efter fødslen, og lav mad til fryseren allerede nu.
Af: Opskrifter fra bogen 'Superfood til hele familien' af Jamie Oliver
Foto: Fra bogen 'Superfood til hele familien' af Jamie Oliver
Faktaboks
KØL MADEN RIGTIGT NED
Det er vigtigt, at mad, som skal genopvarmes, bliver nedkølet hurtigt, så bakterierne i den ikke danner giftstoffer. Madens temperatur skal falde fra 65 til 10 grader på maks. tre timer. Fordel store portioner i mindre beholdere, så køler de hurtigere ned. Når maden genopvarmes, skal temperaturen overalt i maden op på 75°C.
Kilde: Fødevarestyrelsen
Find flere opskrifter og gode råd i Superfood til hele familien af Jamie Oliver, Lindhardt og Ringhof, 300 kr.
LÆS OGSÅ: Ditte fra 'Den store bagedyst': 3 lækre kageopskrifter
LÆS OGSÅ: Louisa Lorangs 4 lækre gravid-opskrifter
LÆS OGSÅ: Opskrifter: Nippemad til sarte gravide