Gør børnenes garderobe klar til sommer

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Bisgaard, By Green Cotton, Happy Calegi, New Generals, Pomp de Lux, Pyk Copenhagen

Gør børnenes garderobe klar til sommer

Find det bedste inden for sommertøj til børnene i denne guide

Årets første sommermåned er over os! Det betyder masser af tid udendørs, særligt for vores børn, der er udenfor stort set hele dagen. Derfor er det alfa omega med behageligt tøj og sko, der efterlever dit barns behov. I listen nedenfor kan du lade inspirere af en række danske børnetøjsbrands, der tilbyder alt fra lækre sandaler og sneakers til kjoler, bukser og nederdele i flotte farver og mønstre.

bisgaard - Sommersko til alle anledningerbisgaard.jpg

Helt fra begyndelsen har det været bisgaards ambition at skabe bæredygtige, æstetiske og komfortable sko i højeste kvalitet. Naturlige materialer og en bæredygtig produktion er derfor en hel essentiel del af bisgaards DNA kombineret med en stærk designprofil. Brandets primære fokus er at tage ansvar ved at fokusere på en barndom uden kemi, ligesom det de ønsker at tage de mest ansvarlige valg med minimal påvirkning af miljøet.

På bisgaardsko finder du et bredt udvalg af skønne sommerstyles til alle anledninger. Det danske brand tilbyder blandt andet bløde og behagelige sandaler til de varme sommerdage og farverige og fleksible sneakers til aktiv udendørs leg. Til de mere regnfulde sommerdage finder du praktiske gummistøvler med perfekt pasform, som er lavet i naturgummi.

Müsli by Green Cottons – fine sommer stylesbygreencotton_musli.jpg

Müsli by Green Cottons lette sommertøj er ideelt til alskens lune solskinstimer, der for de mindstes vedkommende byder på masser af leg under åben himmel. På www.bygreencotton.dk kan du dykke ned i det brede udvalg af fine sommerstyles, fx leggings og T-shirt i printet "Petit", der er produceret i økologisk bomuld med en smule elastan – materialer, der passer særligt godt til bevægelighed. Find også denne okker-farvede nederdel i et skønt, varmt look.

Se hele Müslis flotte sommerkollektion her: www.bygreencotton.dk

Pyk Copenhagen – Design selv dine næste børneskoPykcopenhagen_alt.jpg

Pyk Copenhagen har taget kampen op mod overproduktion af sko og producerer kun de sko, der bliver bestilt. Det giver dig derfor muligheden for at være med til at designe helt personlige sko til de mindste i familien – og som en ekstra fin detalje kan du endda få skrevet dit barns navn på skoen. Alle modeller bliver håndlavet i lækkert, blødt bionedbrydeligt og metalfrit læder og leveres inden for 10 dage til en fair pris.

Med deres Cirkle Program tilbyder Pyk også en voucher på 150 kr. for dine gamle børnesko – uanset mærke og hvor slidte de er!

Happy Calegi – Sommerens sødeste must havesDluksNY.jpg

Ingen sommer uden sol, leg, bare tæer i sandet og glade børn. Happy Calegi tilbyder noget af det bedste inden for sommertøj til børn, som du finder i størrelser fra 6 mdr. og op til 12 år. Det danske brand skaber tøj i børnehøjde i fantastiske print og lækre kvaliteter – for det er vigtigt at lade børn være børn! Derfor byder de spændende kollektioner blandet andet på flotte farver, glimmer, skønne detaljer og fantastiske mønstre – alt sammen noget, mange børn bliver draget af.

Se hele Happy Calegis sommerkollektion her og følg brandet på Instagram.

New Generals – Cool børnetøj i økologisk bomuldnewgenerals_altfordamerne.jpg

New Generals designer bæredygtigt unisex tøj til børn i alderen 4-16 år. Alle styles er produceret i den bedst mulige GOTS-certificerede økologiske kvalitet, der sikrer tøjet en lang levetid og dermed mindsker unødvendigt overforbrug. Desuden designer New Generals ikke i sæsoner, der ubegrundet kan være med til at reducere produktets værdi, men fokuserer derimod på langtidsholdbare løsninger, der ikke af afhængige af tidens trends, men som holder sæson efter sæson.

Hver gang du køber et New Generals produkt, planter brandet et træ gennem Treesisters. De kalder det ethicool.

POMPdeLUX – Masser af leg og kreativitetpompdelux_ad_new.jpg

Hos POMPdeLUX finder du lækkert kvalitetsbørnetøj til fordelagtige priser. Det danske børnetøjsbrand har mere end 15 års erfaring i branchen og har specialiseret sig i farverige print og styles, der nemt kan kombineres. En af grundstenene er deres ’Mix & Match-koncept’, som gør det muligt at sammensætte tøjet på kryds og tværs af kollektioner og sæsoner.

Navnet på deres seneste kollektion er ”Summer of dreams”, og i den finder du farverige styles med søde print og mønstre, der emmer af sommer og indbyder til leg og kreativitet.

Se, hvad vi ellers skriver om: Tøj og Shopping