Tøjklistermærker kan bruges til alt

Tøjklistermærker kan bruges til alt

Gør hverdagen nemmere med unikke tøjklistermærker

Livet som forældre byder på mange udfordringer - og flere, som man på forhånd måske ikke lige var forberedt på. En af de udfordringer, der kommer bag på flere, er alle de huer, vanter, legetøj osv. som børn er mestre i at få rodet sammen med vennernes i institutionen.

Det er et velkendt og tilbagevendende problem, når man skal hente sit barn i institution, at endnu engang er der noget, der er væk. Og det er altid et lotteri, om man finder det igen eller om det ender på tøjkirkegården i børnehavens glemmekasse - eller om nogle andre ved en fejl har taget det med hjem. Tøjklistermærker fra Ikast Etiket gør det nemt at få det hele med hjem - og hjælper både forældre og børn. 

Tøjklistermærker gør dit barn mere selvstændigt
Det er ikke kun din hverdag som forælder, der bliver nemmere med tøjklistermærker. Børnene kan også nemmere lære at hjælpe med at holde styr på deres ting, når det er tydeligt mærket, at det tilhører dem. Med tøjklistermærkerne fra Ikast Etikat kan man selv designe, hvordan de skal se ud med navn og figurer eller et billede af barnet. På den måde kan du lave helt unikke tøjklistermærker til dit barn, som på den måde kan bruge både navn og figur til at identificere tingene. Børn kan genkende figurer tidligere end de kan læse deres eget navn, så find en gennemgående figur, som du sætter på alle barnets tøjmærker.

Når dit barn selv kan finde sine ting, bliver det også mere selvstændigt, fordi det er en succes for barnet, når de selv kan genkende deres jakke eller sko. Det øger barnets selvsikkerhed at det får en lille succes med selv at kunne finde eksempelvis sine egne gummistøvler inden det skal ud på legepladsen.

Hjælp til alle - også bedsteforældre og pædagoger
Tøjklistermærker hjælper ikke kun børn og forældre med at gøre hverdagen nemmere.

Det hjælper også pædagogerne i en travl hverdag med hurtigt at få styr på børnenes ting, når de skal ud af døren. Ligesom det også er med til at afværge konflikter børnene imellem, når tøj og legetøj er tydeligt mærket.

Samtidig hjælper det også andre, der henter børnene i institutionen, som eksempelvis bedsteforældre, der af gode grunde ikke har styr på børnebørnenes garderobe - og ofte sætter deres lid til at barnet selv kan huske, hvad der skal med hjem. Med vekslende succes.

Kan bruge på alt fra drikkedunke til huer
Tøjklistermærkerne fra Ikast Etiket kan sættes på alt fra tøj til madkasser, drikkedunke, handsker, huer osv. og er testet og overholder legetøjssikkerhedsstandarden EN 71-3.

De Indeholder ingen pvc og kan holde til minimum 30 vaske ved 40 grader, ligesom de også kan tåle at komme i opvaskemaskinen.

Brug koden 120for90 og få 30 etiketter ekstra uden beregning, når du køber 90 eller derover. Rabatkoden kan bruges indtil d. 12. marts 2018

Fakta om mærkerne

  • Mærkerne hos Ikast Etiket er testet og overholder legetøjssikkerhedsstandarden EN 71-3. Indeholder ingen pvc.
  • Testet efter vasketest BS EN ISO6330 til at holde minimum 30 vaske ved 40 grader. Klarer også opvaskemaskine.
  • Det er nemt at sætte tøjklistermærkerne i tøjet – de fungerer som et klistermærke og skal hverken stryges eller sys.
  • Sæt tøjklistermærkerne på: madkasser, frugtposer, drikkedunke, høretelefoner, ipads, opladere, løbehjul, cykelhjelme, handsker, huer…