Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Arbejdernes Landsbank
Foto: Getty Images Arbejdernes Landsbank inviterer til inspirerende arrangement om at flytte på landet med familien.

Gratis event: Sådan får du råd til hus og have

Få luft mellem vingerne – og i økonomien. Flyt ud ad byen! Tag med til dette gratis event, der hjælper dig med at afklare, om et familieliv uden for byen er noget for din familie.

Måske pladsen i den treværelses på stenbroen er blevet for trang, du er træt af at slæbe Netto-poserne hele vejen op på 4. sal, og du drømmer om at kunne slippe ungerne fri på en græsplæne frem for på den altan, I måske/måske ikke er heldige at være ejere af. I takt med at boligpriserne i Hovedstaden stiger, overvejer flere københavnerfamilier at flytte ud af storbyen og få råd til hus og have i byer som Roskilde, Køge, Ringsted og Næstved. Drømmer du om at gøre det samme? Så kom til vores arrangement den 25. september, når Arbejdernes Landsbank inviterer til gratis arrangement.

Bliv klogere på fordele og ulemper ved at flytte ud af København, få svar på dine spørgsmål og få afklaret din tvivl om, hvorvidt det er det rigtige valg for din familie. Cheføkonom Signe Roed-Frederiksen fortæller om trends og tendenser for udviklingen i boligpriserne, mens boligchef Asger Friis Pedersen klæder dig på til at tale boligkøb med banken. 

Hvad er bytteforholdet, hvis I flytter til en by 20-60 min. væk fra København, hvor der er helt anderledes mulighed for at få råd til hus og have? Kom og hør mere om, hvad I skal tage højde for, når I snakker med banken, boligpriser, flytning af en børnefamilie og muligheder ved at flytte til byer som Roskilde, Køge, Ringsted og Næstved.  

Tilmeld dig her

Kl. 17.00: Velkommen v/Betina Bruhn Hansen 
Kl. 17.15: Få råd til hus og have v/ Signe Roed-Frederiksen  
Kl. 17.45: Gode råd ved boligkøb v/ Asger Friis Pedersen  
Kl. 19.15: Sandwich og tak for i dag 

Se, hvad vi ellers skriver om: Forbrug, Sponsoreret og Økonomi