Arbejdernes Landsbank
Foto: Getty Images Arbejdernes Landsbank inviterer til inspirerende arrangement om at flytte på landet med familien.

Gratis barselsevent: Drømmer du om at flytte ud af byen?

Få luft mellem vingerne – og i økonomien. Flyt ud ad byen! Tag med til dette gratis event, der hjælper dig med at afklare, om et familieliv uden for byen er noget for din familie.

Drømmer du om at flytte ud af byen?

Kom og få inspiration til et familieliv uden for byen. Hør hvordan du kan få råd til både hus og have, og samtidig få mere luft under vingerne - også økonomisk. Mød andre familier, der har valgt at flytte ud af København og stil spørgsmål til deres hverdag og oplevelser.

Instruktøren bag DR-serien 'Doggystyle' Anna Emma Haudal kommer og fortæller om hendes egne erfaringer med at flytte ud af byen.

Praktiske informationer

Arrangementet afholdes af de vestsjællandske kommuner Sorø, Slagelse, Odsherred og Kalundborg i samarbejde med Arbejdernes Landsbank i de lækre og barselsvenlige rammer hos AL2, der ligger oven på Emmerys over for Nørreport st.

Du kan tage barnevognen med op med elevatoren fra Frederiksborggade 15. Sover den lille, er der mulighed for at sætte barnevognen ud på tagterrassen, der er godt afskærmet af bygningen. Der er frit udsyn til terrassen fra lokalet, hvor vi skal være.

I lokalet er der rig mulighed for at amme, give mad til baby, pusle og lege eller I kan trække jer tilbage i det tilstødende lokale, hvor det stadig er muligt at følge med gennem glasruderne.

Arrangementet er målrettet forældre på barsel, men alle med interesse for at flytte fra København, er meget velkommen til at deltage.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her 

Program

Kl. 09.30: Registrering og croissanter, kaffe/the og frugt
Kl. 10.00: Velkommen v/Arbejdernes Landsbank - AL2
Kl. 10.10: Få råd til hus og have v/ boligchef Asger Friis Pedersen 
Kl. 10.55: 'Udkanten er sexet' v/'Doggystyle'-instruktør Anna Emma Haudal
Kl. 11.20: Familieliv uden for byen – stil spørgsmål til et panel af udflyttere
Kl. 12.00: Sandwich og drikkevarer fra Emmerys, mulighed for at tale med udflyttere og konsulenter om mulighederne for at flytte ud af byen
Kl. 13.00: Tak for i dag

Se, hvad vi ellers skriver om: Sponsoreret, Økonomi og Udvikling