Arbejdernes Landsbank
Foto: Getty Images Arbejdernes Landsbank inviterer til inspirerende arrangement om at flytte på landet med familien.

Gratis event: Sådan får du råd til hus og have

Få luft mellem vingerne – og i økonomien. Flyt ud ad byen! Tag med til dette gratis event, der hjælper dig med at afklare, om et familieliv uden for byen er noget for din familie. Hør også familievejleder Lola Jensen tale om børns trivsel.

AL2 inviterer igen til gratis arrangement, så drømmer I om at flytte ud af København? At få mere plads og eget græs mellem tæerne? Så kom og hør blandt andre den altid underholdende og folkekære familievejleder Lola Jensen fortælle om børns trivsel, når familien rykker teltpælene op og flytter.

Måske pladsen i den treværelses på stenbroen er blevet for trang, du er træt af at slæbe Netto-poserne hele vejen op på 4. sal, og du drømmer om at kunne slippe ungerne fri på en græsplæne frem for på den altan, I måske/måske ikke er heldige at være ejere af. I takt med at boligpriserne i Hovedstaden stiger, overvejer flere københavnerfamilier at flytte ud af storbyen og få råd til hus og have i byer som Roskilde, Køge, Ringsted og Næstved. Drømmer du om at gøre det samme? Så kom til vores arrangement den 24. november, når Arbejdernes Landsbank inviterer til gratis arrangement.

Økonom Anders Christian Overvad fortæller om trends og tendenser for udviklingen i boligpriserne. Hvad er bytteforholdet, hvis I flytter til byer 20-60 min. væk fra København, hvor der er helt anderledes mulighed for at få råd til hus og have.  Boligchef Asger Friis Pedersen vil bl.a. klæde jer på til at tale boligkøb med jeres bank, og hvad siger lokalplanen om f.eks. vandstand og støj - og ikke mindst hvor finder man disse vigtige informationer.

Tilmeld dig her

Kl. 09.30: Registrering 
Kl. 09.45: Velkommen v/Betina Bruhn Hansen 
Kl. 10.00: Få råd til hus og have v/ Anders Christian Overvad  
Kl. 10.30: Konkrete muligheder og finansiering v/ Asger Friis Pedersen  
Kl. 11.00: Pause  
Kl. 11.15: Trivsel hos børn, som flyttes ud af København v/ Lola Jensen  
Kl. 12.15: Sandwich og tak for i dag

Se, hvad vi ellers skriver om: Sponsoreret, Økonomi og Udvikling