Far arbejder hjemmefra med barn hjemme

Foto: Getty Images "Moooar, Faaaaaar, kom nuuu". Er du også træt af at tysse på ungerne, så du kan få et øjebliks arbejdsro på hjemmekontoret?

Corona-kaos derhjemme? Her er gratis underholdning til hjemsendte unger

Med børn i husstanden kan det være sin sag at arbejde hjemmefra. Måske har du brug for et øjebliks pause? Eller måske dødkeder ungerne sig. Talk Town KIDS sørger for timevis af god underholdning til junior – helt gratis.

Nærkontakt? restriktioner? smitte? karantæne? Vi kender efterhånden kun alt for godt til at skulle arbejde hjemmefra i perioder. Med børn i husstanden kan det være sin sag - hvad enten behovet er hjemmeskole eller ’bare’ ro til, at forældrene kan arbejde. 

Story House Egmont tilbyder derfor nu de pressede børnefamilier timevis af underholdning for børnene - helt gratis!

Det sker ved at gøre lyduniverset Talk Town KIDS gratis i hele januar og februar måned.

”Vi er rigtig mange pressede forældre derude, som ikke kan overskue, hvordan hverdagen skal hænge sammen i denne vinter. På samme vis oplever vi masser af børn, som keder sig, savner deres sociale liv og i øvrigt er trætte af at blive tysset på derhjemme," siger Mette Hovmand-Stilling, chefredaktør for Talk Town KIDS, og fortsætter: 

"Jeg er glad helt ned i maven for nu at kunne tilbyde dem en helt konkret og akut hjælp i denne, for mange, hårde tid. Forhåbentlig kan det give lidt ro i kaosset.”

LÆS OGSÅ: De geniale galakser: Tag ungerne med på en rejse til rummet

Astronauter i rummet

På Talk Town KIDS finder du mere end 1.000 udvalgte lydbøger på dansk og masser af underholdende podcasts. Alle podcasts og mange af lydbøgerne er funderet i viden og fakta og kan derfor nemt bruges i hjemmeskolen.

Hør fx om astronauter i rummet, livet under vand, om datidens sygdomme, oldtidens kejsere, vilde og fascinerende dyr, eller hvorfor du bør interessere dig lidt for… ja, lort! Der er historier, der bygger på virkelige hændelser, personer og situationer, men er fortalt med virkemidler, så børn lytter og forstår.

”Det er helt oplagt at lade dine børn tegne, hvad de lytter til, eller give dem til opgave at svare på simple spørgsmål på papir efter fortællingen: Hvem var det? hvad skete der? Hvad gjorde man? Så har du ro til Teams-møder og mailbesvarelser, mens ungerne både bliver underholdt og en lille smule klogere,” forklarer Mette Hovmand-Stilling.

LÆS OGSÅ: Anders Lund Madsen: Dét er spørgsmålet, som hele Danmark tænker på lige nu

Ud over indhold, som nemt kan bruges i hjemmeskolen, indeholder appen også masser af podcasts og lydbøger med gode fortællinger, som både er sjove og dragende – for hele familien. Perfekt til bilturen, som afslappende hygge for hele familien – eller som underholdning i sygesengen. 

Talk Town KIDS

TT-Kids_Logo_Vertikalt.jpg

Kvalitetsindhold for børn

Talk Town KIDS er Story House Egmonts lydunivers til børn. Universet består af masser af fascinerende, sjove og lærerige podcasts og mere end 1.000 udvalgte lydbøger til børn.

Vi tror på, at børn motiveres og lærer bedst igennem deres fantasi og nysgerrighed. Derfor skaber vi nu et dragende lydunivers fuld af kvalitetsindhold for børn.

Vi vil stimulere børns fantasi, fascination og nysgerrighed igennem lydmediet. Vi vil inspirere børn til at skabe billeder i deres sind og samtidig blive lidt klogere undervejs – sommetider helt uden, at de selv bemærker det – alene, eller sammen som familie.

Få Talk Town KIDS til kun 49 kr. om måneden. Ingen binding. 

Download appen via iTunes

Download appen via GooglePlay.

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast og Corona

610x200_woordy_knap2.jpeg