Skylanders eller Disney Infinity hvad passer til dit barn?
Foto: PR Skylanders vil sikkert tiltale dit barn på 6 år. Foto: pr

Skylanders eller Disney Infinity hvad passer til dit barn?

Guide: Skal jeg købe Skylanders eller Disney Infinity?

Find ud af, hvilket spil der passer bedst til dit barn: Skylanders eller Disney Infinity?

Da Activision i 2011 udgav deres første Skylanders spil, blev det lynhurtigt en bragende succes. Spillet kombinerer fysisk og digitalt legetøj, i et farverigt univers fyldt med magi og eventyr.

Senere kom Disney med Infinity, som har nogle af de samme egenskaber, men hvad er denne form for spil, og skal du vælge Skylanders eller Disney Infinity til dine børn?

Skylanders kan spilles af 6-årige

Skylanders er et action/adventure spil, der kombinerer fysisk og digitalt legetøj. Det vil sige, at du kan lege med figurerne, men stiller du dem på en portal, så kommer figurerne til live i den digitale verden. Her kan du gå på eventyr, og efterhånden bliver dine figurer opgraderet til at kunne flere og flere ting.

Skylanders til PS4 og Xbox

Efter den første udgivelse har Activision udgivet tre nye titler, som spiller sammen med nye figurer og portaler. Derfor bør du altid tjekke, om spil og figurer er kompatible, da du typisk ikke kan bruge nye figurer i gamle spil.

Det er super let at komme i gang med Skylanders. Spillene er på dansk og henvender sig primært til drenge i alderen 6 år og opefter. Samtidig er de fysiske figurer forholdsvis robuste, så de kan sagtens holde til, at ungerne leger med dem.

Efter Activisions store succes er der kommet andre spillere på banen – blandt andet Disney med deres Infinity.

Du kan købe mange forskellige Skylanders spil hos CDON.

LÆS OGSÅ:

Disney Infinity er til de lidt ældre drenge og piger

Disney Infinity henvender sig til både drenge og piger, hvilket er et plus, hvis du har børn af begge køn. Du kan nemlig købe alle de elskede Disney figurer samt figurer fra Marvels superhelte univers, og snart også figurerne fra Star Wars filmene.

Disney Infinity, Star Wars, Marvel og Pixar/Disney

Spillene fungerer på nogenlunde samme måde som i Skylanders. Dog skal du, foruden at sætte din figur på portalen, også vælge hvilken spiltype, som du vil spille. Der er nemlig to typer af spil i Disney Infinity.

Den ene spiltype er en såkaldt ”Toybox”, hvor du kan bruge alle dine figurer og skabe dine egne verdener. Den anden spiltype tager sit afsæt i en specifik verden – knyttet til et af de kendte Disney universer. Her skal du være opmærksom på, at dit barn ikke kan bruge alle sine figurer på tværs af verdener. Hvis man for eksempel ønsker at gå på opdagelse i Monsters Inc. universet, så kræver det, at du har et Monsters Inc. playset med figurer. Du kan dog købe en startpakke, som indeholder alt, hvad børnene skal bruge for at komme i gang (spil, portal, powerdiscs, Marvel verdenen, ”Toybox’en” og 3 figurer).

Disney Infinity er lidt sværere at komme i gang med end Skylanders, hvorfor børnene nok skal være 7-8 år, før de går i gang med Disney Infinity. Selvom figurerne er super flotte, så er der desværre flere af dem, der har måtte lade livet hjemme hos undertegnede, da de er knap så robuste som Skylanders figurerne er.

Du kan købe mange forskellige Disney Infinity spil hos BR.

LÆS OGSÅ:

Hvad spiller kammeraterne i omgangskredsen?

Du går ikke galt i byen med hverken Skylanders eller Disney Infinity, så valget handler mere om alderen og interesserne på dine børn.
Fælles for både Skylanders og Disney Infinity er dog, at spiloplevelsen bliver en hel del sjovere jo flere figurer man har, og så ER det bare pokkers god underholdning for både børn og barnlig sjæle.

Skylanders og Disney Infinity findes til alle ledende konsoller på markedet – herunder Xbox, PlayStation og Wii U.

LÆS OGSÅ:

Se, hvad vi ellers skriver om: Guide og Aktiviteter for børn