Her er 6 julegaver, dit barn vil elske!

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Subbook, Baby Boogiewoogie, Legeakademiet, Skovalfen & STADTLER,

Her er 6 julegaver, dit barn vil elske!

Det er vist ingen hemmelighed, at ungerne glæder sig i denne søde tid op mod juleaften, og hvis du (også!) er helt blank på, hvad du skal give de små – enten i sokken som pakkekalendergave eller til juleaften – så kig med her, hvor vi giver 6 bud til inspiration!

Nu står julen for døren, og måske I allerede har tændt et lille adventslys i weekenden. December er en dejlig tid; børnene hopper ud af de varme vinterdyner for at se, om nissen har spist sin grød, og tv’et er fuldt af farverige julefilm. Men denne måned bliver også hurtigt fyldt op med julens trummerum, så hvorfor ikke få styr på pakkerne til ungerne med det samme? Her er 6 bud på en personlig gave til dine – eller dine kæres – børn.

Barnets egen fotobogsubbook_alt_for_damernes_online_artikel_med_arets_julegaveideer_d.jpg

Hvorfor ikke give dit barn sin helt egen fotobog? Måske med billeder fra en bestemt ferie eller med fine øjeblikke fra deres egen barndom? Få billederne fra telefonen ned på papir og glæd dine unger med en fotobog, som de kan bladre i igen og igen - og gemme i bogreolen over lang tid. Fotobogen kan du lave på under 10 minutter direkte fra din telefon.

Få 15% på din bestilling med koden: altjul. Bestiller du senest 12. december, kan du få leveret den inden jul.

Hent SubBook appen i App Store eller Google Play - eller læs mere på SubBook.com

Magnetisk legetøj til nysgerrige børn (fra 3 år)legeakademiet_magna-alt.jpg

Børn lærer hele livet – og du kan som forælder stimulere den læring ved at give dem legetøj til krop og hjerne. Hos Legeakademiet finder du legetøj, der blandt andet udvikler og stimulerer dit barns balanceevne, grovmotorik og finmotorik.

Magna-Tiles er også genialt til at træne finmotorikken. Dit barn kan bygge i alle regnbuens farver; både i flade mønstre, der kan udvides i det uendelige – eller i 3D, som gør konstruktionerne spændende og rummelige. Til de mindste børn kan du endda få et nyt dyresæt, som giver et genkendeligt og sjovt element til byggelegen – og gør det endnu sjovere at blive ved og ved. Det børnevenlige design gør ifølge Legeakademiet også Magna-Tiles velegnet til børn med særlige behov.

Se hele udvalget af Magna-Tiles hos Legeakademiet.

Bæredygtig gave: Gavekort til leje af babyudstyr!boogiewoogie_614x450_bbw_marguaritha_1034.jpg

Vil du være sikker på, at gaven til den lille ny familie kan bruges og samtidig undgå julens forbrugsræs? Baby BoogieWoogie er et bæredygtigt og bekvemt koncept til småbørnsfamilier, hvor du lejer babyudstyr på månedsbasis.

Du har kun udstyret i hjemmet, så længe det er i brug – herefter sendes det retur. Og du bestiller nemt på webshoppen, hvor tingene bliver leveret og afhentet igen direkte ved din hoveddør. Alt er renset mellem hver udlejning og føles lækkert – og som nyt!

Så vil du glæde en af dine nærmeste, så giv fx et gavekort til Baby BoogieWoogie. Så kan den heldige familie frit vælge blandt det lækre sortiment af slyngevugger, tyngdedyner, køreposer, gravidpuder, babynests, aktivitetsstativ, bæreseler og tøj. 

Håndlavet legetøj i træ, uld, silke og krystal!Skovalfen_614.jpg

Kender du spilletræerne, som giver en lyd, hver gang kuglerne rammer de små, farverige træblade? Hos Skovalfen finder du legetøjsprodukter af bedste kvalitet. Fokus er på de naturlige materialer såsom træ, uld, silke og krystal - alle af bæredygtigt design, og så vidt muligt økologisk.

Men vigtigst af alt indbyder sortimentet til, at børn lærer og udvikler sig gennem sjov og stimulerende leg ved at ungerne bruge alle deres sanser ­– og ikke mindst deres fantasi. Hos Skovalfen finder du både rasleæg af træ, spilledåser og alt det imellem.

Produktionen foregår primært i deres værksteder i Europa, som er udvalgt med omhu. Store dele af produktionen bliver lavet i hånden, og resultatet bærer præg af enkelhed, organiske former og en farvepalet med alle regnbuens farver.

Krea-timer med blyanter, tuscher og juletegningerstadtler_st.jpg

Skal der tegnes et nisselandskab? En julemand eller et rensdyr? Hvad enten du er på udkig efter farveblyanter eller tuscher til dit barn, så er udvalget stort hos STAEDTLER

Her finder du farveblyanter til børn fra 2+ der er dermatologisk testet og med godt greb til de små hænder. Her er også tuscher med dobbelspids til de store børn, der vil tegne tyndt og fint eller farvelægge store områder. Kig forbi BR og se det store udvalg af tegne-og skriveredskaber til mange kreative timer fra STAEDTLER.

Giv en bæredygtig børneplakatstudiobitte-614x450px2.jpg

Hvorfor ikke fylde væggene med farverige tryk og et sjovt, lille ordspil? Studio Bitte udspringer af kærligheden for det danske sprogs rim og remser, sange og ordlege. Dem vi alle kender, og som har været med til at forme vores barndom ­– generation efter generation. Designuniverset er farverigt, fjollet og fantasifuldt; et univers, der hylder det musikalske, legende og sanselige i sproget, og som taler til alle aldre.

Studio Bitte har sat bæredygtighed højt på agendaen. Alle papirmaterialer – plakater, plakatrør, silkepapir, kvittering, æske og pakkefyld – er genanvendelige og/eller FSC-certificeret, hvilket er garantier for bæredygtig skovdrift og miljøskånsom produktion. Plakaterne printes i mindre partier for at undgå spild. For at spare på flybrændstoffet, har de også fravalgt salg til udlandet.

Gå på opdagelse i hele plakatuniverset her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Julegaver, Gaver til børn og Shopping