Inspiration til økologisk børnetøj

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: byGAIA, By Green Cotton, ByLis, Keiki Cph og Relove Kids.

Inspiration til økologisk børnetøj

Børnetøj skal selvfølgelig være uden kemi og sundhedsskadelige materialer, og så skal det være produceret under ansvarlige forhold, som både sikrer et bedre miljø og ansvarlige arbejdsforhold.

Vi har samlet en håndfuld butikker med bæredygtigt tøj, som forener funktionalitet og design med et ansvar for vores alle sammens fremtid.

Butikkerne har alle lækkert økologisk tøj til de små, men flere har også bæredygtige koncepter, som sikrer, at tøjet enten kan deles af flere aldre eller indgå i et cirkulært forbrugsmønster.

Tidløse og bæredygtige børnekollektionerbygaia.jpg

ByGAIA er økologisk bæredygtigt tøj og tilbehør til 1-5 årlige. Alt hos byGAIA er håndlavet i Danmark og produceres primært af deadstock stof og tøj fra forskellige butikker og producenter. Derved udkommer der løbende små limited collectioner. The Earth collection fokuserer på varme lag til dit barn.

ByGAIA ønsker at være det bæredygtige og tidløse valg, som kan gives videre fra generation til generation og derved ikke blive en del af overproduktionen.

Bløde kvaliteter og flotte snit til både mor og barnByGreenCotton_musli_by_green_cotton.jpg

Müsli by Green Cotton er bløde kvaliteter og flotte snit krydret med smukke prints og eksklusive farver. Müsli er et autentisk brand med en beroligende skandinavisk charme. Med GOTS certificering på alle produkter i bomuld og uld er Müsli også det sunde valg til dit barn samt det miljøvenlige valg i en kvalitet, der kan bruges igen og igen, og med detaljer som gør tøjet brugbart i længere tid. Choose & Reuse – og forær det til den næste generation.

Et at de smukke forårsprint fra Müsli by Green Cotton er Geranium, som også er lavet i en flot sommerkjole til mor, så mor og barn kan matche.

Unikt baby- og børnetøj der "Vokser Med Barnet"byLIS-ALT.jpg

Hos byLIS kan du købe danskproduceret, økologisk baby- og børnetøj, der ”Vokser Med Barnet”.

Du sparer både tid, penge og CO2 ved at købe tøj, der holder meget længere tid, og har du flere børn med 1-3 år imellem, vil begge børn oftest kunne passe det samme stykke tøj.

Dragten og blusen på billedet er en størrelse 3-12 måneder. Den kan reguleres ved hjælp af knapper på skuldrene, løbegange i siderne og lange ribkanter forneden.

byLIS syr ”Vokser Med Barnet” børnetøj på bestilling, så her er muligheden for at få noget helt unikt tøj til dit barn.

Unikt udvalg af lækkert børnetøjkeikicph.jpg

Hos KEIKI CPH er det en totaloplevelse at købe økologisk børnetøj.

Webshoppen er drevet af Mie, Patrick og deres lille søn Holger. Her møder du et unikt sammensat udvalg af børnetøj, hvor høj kvalitet, design og bæredygtighed er i fokus. De forhandler blandt andet mærker som Joha, Engel, FIXONI og Hust and Claire.

Hver ordre bliver omhyggeligt pakket rigtig flot ind, så pakken føles som at få en gave ind ad døren. Hvis du vil forkæle dig selv - eller en du har kær - er KEIKI CPH bestemt et besøg værd.

www.keikicph.dk har fri fragt til pakkeshop og lynhurtig levering.

Et sundt & miljøvenligt valg til dit barn.ReloveKids_design_-_alt.jpg

Relove Kids er et økologisk og bæredygtigt børnetøjsunivers i størrelserne 0-7år.

De har skabt et cirkulært univers, hvor de forpligter sig til at købe alt tøj tilbage igen inden for 2 år. Det brugte tøj bliver efterfølgende sat til salg under deres secondhand.

De samarbejder kun med økologiske miljøcertificerede mærker, så de kan garantere, at der ikke er skadelige kemikalier i tøjet, og at selve produktionen af tøjet er sket på en forsvarlig måde.

Tøjet bliver nøje udvalgt, efter moderne og tidløse designs, som betyder, at tøjet kan bruges af flere generationer.

Se, hvad vi ellers skriver om: Tøj, Bæredygtighed, Shopping og Gaver til børn