Podcast for børn

Foto: Getty Lyt til podcasten 'Intermezzo' og quiz ungerne i klassisk musik. Podcasten findes på appen Talk Town.

Podcast for børn

Quiztid: Sådan får du dine børn til at lytte til klassisk musik!

Musikpodcasten til børn - Intermezzo - udkommer nu med tilhørende sjove opgaver, så du kan quizze med dine børn eller bruge det som weekendaktivitet. Lyt til podcasten, og leg med!

Måske du allerede har lyttet til podcasten 'Intermezzo', hvor kendte danskere som youtuberen Niki Topgaard, tv-vært Silja Okking, musiker Chief 1, børnevært Sebastian Klein og tv-vært Anna Lin leger sig gennem det klassiske univers.

Det handler om følelser og fantasi, og hvad musikken gør ved os. Om hvordan Grieg kan tage os med til en verden med trolde og hekse, og Carl Nielsen kan tage os ud i stalden til en hanekamp. Alt sammen igennem musikken, som bringes til live af Danmarks Underholdningsorkester.

Podcasten er produceret af Talk Town i samarbejde med netop Danmarks Underholdningsorkester, og den egner sig bedst til børn mellem 6-12 år. 

Nu udkommer vi med undervisningsmateriale til podcasten, hvor børnene gennem leg og quiz, DIY-videoer og podcast kan lære den klassiske musik at kende på en ny måde. Så hvis du ikke ved, hvad du (og ungerne) skal lave søndag eftermiddag, så finder du sjove opgaver til hvert podcastafsnit lige her:

Afsnit 1: Silja Okking møder Beethoven

Afsnit 2: Mika & Tobias møder Mozart

Afsnit 3: Sebastian Klein møder Carl Nielsen

Afsnit 4: Chief 1 møder Debussy

Afsnit 5: Niki Topgaard møder Bach

Afsnit 6: Anna Lin møder Grieg

Du finder alle opgavesvar i linket lige her.

Lyt til podcasten 'Intermezzo' her.

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast