Kom på besøg hos Gurli Gris

Foto: Heide Park

Kom på besøg hos Gurli Gris

Vi kan ligeså godt vænne os til det. Gurli Gris, Gustav, Mor og Far Gris og resten af familien og vennerne er kommet for at blive! Og nu kan du – eller nok nærmere dit barn – få en kæmpe oplevelse i noget, der ligner et Gurli Gris land.

En tur i en forlystelsespark kan kræve overskud og en hel del "tæl til 10", men det er altid et hit for børnene. Heide Park i Tyskland har dog noget, der vil gøre det ekstra underholdende for de små: Gurli Gris land! Og hvad kan I så få tiden til at gå med hos Familien Gris og co.? Alt! Du kan komme ud og sejle med Gurli Gris i små både. Eller hvad med en tur i dino-karrusellen sammen med Lillebror Gustav?

10b_Dino_Ride-foto.jpg

 

Eller en togtur sammen med Bedstefar Gris? Du kan naturligvis også besøge Gurlis gule hus, og hvis hun er hjemme, kan det være, I er så heldige at hilse på hende.

03_Zugfahrt-foto.jpg

Og som om det ikke er nok – så kan du overnatte i de sødeste Gurli Gris værelser, hvor I uden tvivl vil føle jer som en del af Familien Gris.

Dét må da være verdens bedste julegave til den Gurli Gris glade!

Læs også: Gurli gris gadgets

Hvor og hvad?

Den nordtyske forlystelsespark Heide Park, der i forvejen rummer mange forskellige universer, åbnede i sommer op for deres Gurli Gris univers. Hvis I vil nå det i år, skal I skynde jer, for de lukker for sæsonen den 3. november, men åbner igen til april. Heide Park ligger ca. 50 km. Fra Hamborg, så I kan samtidig nyde den tyske storby, der også er god til børnefamilien. Forlystelsesparken er en af Tysklands største, og indeholder også store (meget store!) ruchebaner, teater, karusseller, radiobiler og masser af andre sjove ting både for små og store.

Er du ikke lige på de kanter, kan du passende nyde den sidste Halloween-tid i Tivoli i København. Det er bestemt et visit værd!

Se, hvad vi ellers skriver om: Familieliv, Shopping og Tumling