Kombi-vognen CYBEX PRIAM – et design-ikon på hjul

Kombi-vognen CYBEX PRIAM – et design-ikon på hjul

CYBEX introducerer en ny generation af stil-ikonet PRIAM – til forældre, der ikke vil gå på kompromis med smukt design og lækre detaljer. CYBEX PRIAM er en hyldest til de innovative designere Ray og Charles Eames’ livsværk.

De amerikanske designere Ray og Charles Eames skabte moderne designklassikere ved at kombinere funktionalitet og stil. Målet var at hylde disse to designerne ved at oversætte deres høje æstetiske og funktionelle standarder til en barnevogn.

FRA SPÆDBARN TIL ’STOR’

CYBEX 4-i-1 rejsesystem kombinerer stellet med forskellige dele som lift, klapvognsdel og autostol. Det betyder, at vognen kan bruges helt fra spæd i liften og senere flytte over i klapvognsdelen, når din baby vokser. Du kan endda klikke din autostol på barnevognsstellet og lægge stolen i lie-flat position (afhængig af din autostol), så du kan tage baby direkte fra bilen og over på stellet, uden at hun vågner. Det er smart, hvis du lige skal ind og handle og ikke vil vække baby.

Disse enestående designikoner åbner også for en verden af tilpasningsmuligheder for den stilbevidste forælder, fx kan betrækket skiftes ud.

PRIAM 614x500 (3).jpg

DEN NYE ONE-PULL SELE

Den nye one-pull sele gør livet endnu nemmere for forældrene  og matcher de høje forventninger til en moderne barnevogn. PRIAM er en perfekt makker for forældre, der ikke vil gå på kompromis med god stil og lækre detaljer.

Den nye one-pull sele giver tryghed for barnet, da mor eller far kan montere og spænde  selen samtidig med et enkelt træk i en strop. Det betyder, at det tager få sekunder at spænde barnet fast med kun én hånd.

PRIAM 614 x 500 (4).jpg

e-PRIAM MED INDBYGGET ROKKE-FUNKTION

Ønsker du endnu flere smarte funktioner med integreret e-funktion, skal du vælge en e-PRIAM.

e-PRIAM har integreret batteri, der giver hjælp både op og ned af bakker. Det er smart, når baby sover, kurven er fuld af varer og hænderne fulde. Skovstier og sandstrande forceres også let ved hjælp af e-PRIAM.

Den indbyggede rokke-funktion lader dig nyde kaffen i fred, mens barnevognen helt af sig selv rokker baby i søvn. Du skal bare downloade app’en og trykke på en knap, så begynder vognen at rokke – du kan vælge mellem tre forskellige hastigheder, og rokkefunktionen stopper enten automatisk efter 30 minutter eller efter dén tid, du har indstillet den til. App’en viser endda batteristatus.