Lad plastret være i fred - så heler såret bedre og hurtigere

Mange tror, at man bør rense såret flere gange, skifte plaster regelmæssigt og lufte såret. Medicinsk forskning viser dog, at det ikke er den bedste måde at behandle såret på.

Sponseret indhold Af Annonce 31.mar.2016 Børn

Hvordan vil du behandle et sår eller en hudafskrabning?

Medicinsk forskning viser, at såfremt du renser såret i rent vand, sætter et ordentligt kvalitetsplaster på og lader det være i fred, så heler såret faktisk bedre og hurtigere.

Vores hud er nemlig en organisme, som heler sig selv. At røre ved såret eller bruge plastre, som ikke klæber ordentligt til huden, kan forlænge sårhelingen. Ved at holde såret dækket og beskyttet i helingsprocessen, kan du også mindske dannelsen af sårskorper.

Avanceret teknologi i sårbehandling
3M har mere end 100 års erfaring inden for klæbeteknologi, og siden introduktionen af den første Tegaderm™ forbinding for mere end 30 år siden, har 3M samarbejdet med sundhedsplejen rundt om i verden for at udvikle produkter, der forenkler og forbedrer brugen af forbindinger.

3M har udviklet en række Nexcare™ plastre med en unik, diamantformet 360° forsegling, som beskytter såret ved at hæfte optimalt til huden.

Hanne Vendelbo, som er klinisk produktspecialist og sårsygeplejerske i 3M Danmark, fortæller, at Nexcare™ Aqua 360° har en unik 360 graders beskyttelse med deres egen kendte 3M Tegaderm™ Film, der lever op til de skrappe krav, der er til hygiejne i sundhedsvæsenet. Netop derfor anvendes deres plaster af sundhedspersonale i Danmark, for at undgå infektioner og opnå en optimal helingsproces.

Fleksible og behagelige plastre – og farverige motiver!
Nexcare™ Comfort 360°, Nexcare™ Active 360° og Nexcare™ Aqua 360° er alle plastre, der giver din hud de optimale muligheder for at hele såret. Kombinationen af 3M’s viden og erfaring med klæbeteknologi og Tegaderm™ filmforbindinger sikrer huden et fugtigt miljø, hvor der dannes en barriere mod udefrakommende urenheder såsom væsker, bakterier, virus.

newpix

Der er også lavet seje Nexcare™ Comfort plastre til drengene med Batman og Jokeren motiver, mens pigerne kan have sjov med Nexcare™ Aqua Tattoo Barbie, der på grund af den transparente film næsten ser ud som om, at Barbie er tatoveret på huden. Pigerne kan sagtens svømme og bade med disse plastre.

Nexcare™ plastre fås på dit apotek – se fx her.

3 enkle råd til bedre sårbehandling
1. VASK IKKE SÅRET FLERE GANGE
– Rens såret godt én gang og forsegl såret med Nexcare™ 360° plaster

2. SÅRET BØR IKKE FÅ LUFT
– Et fugtigt og lukket miljø fremmer sårhelingen og mindsker dannelsen af sårskorper.

3. SKIFT IKKE PLASTRET
– Plastret kan sidde på i op til 7 dage for at få det bedste resultat og forebygge infektion. Klæbeteknologien i 3M gør dette muligt. For at aktivere klæbet på Nexcare™ plastret skal du varme det med håndfladen i 10 sekunder, efter du har sat det på.
handplaster

Nexcare’s “Rens det, Dæk det, Glem det” princip baserer sig på forskning som viser, at huden skal have fred til at hele såret. Nexcare kan hjælpe til ved at sørge for et plaster, som dækker og sidder fast i helingsperioden.

_


Henter...